Celebrity News

I pre Jovane voleo voditeljku: Kako danas izgleda velika ljubav Željka Joksimovića? (FOTO)

Bivša devojka Željka Joksimovića je ova voditeljka

I pre Jovane voleo voditeljku: Kako danas izgleda velika ljubav Željka Joksimovića? (FOTO)

Antonio Ahel/ATA Images

I pre nego što ga je Jovana opčinila Željko Joksimović je bio lud za prelepom voditeljkom. U to vreme jedno od lica emisije "Siti" Adriana Čortan važila je za pravu lepoticu i zaludela je jednu od najvećih muzičkih zvezda koja je nastupala u njenoj emisiji.

Veza sa Željkom Joksimovićem na nju je privukla veliku medijsku pažnju, zbog čega se o lepoj voditeljki pisalo gotovo svakodnevno.

 

 

Tri i po godine Adriana i Željko su se zabaljali, a zajednički život  mnoge je naveo da pomisle da je sledeći korak brak. Ipak, Željkovo srce osvojila je Jovana, tada Janković, te je na višegodišnju vezu stavio tačku, a Adriana je postala bivša devojka Željka Joksimovića.

Pročitajte: Da li je moguće da je posle Željka Joksimovića izabrala NJEGA - Pogledajte fotke Adriane Čortan i muža sa plaže, SVE JE JASNO

Adriana se tada povukla iz medija, fokus je sa televizije prebacila na PR, a onda je u njen život ušao Nemanja Simić, biznismen, za koga se udala i sa kojim je i danas presrećna.

 

 

Posle nekoliko godina pauze, Adriana se vratila televiziji, koja je njena prva i najveća ljubav, uspešna je, srećna i ispunjena žena.

Komentari (0)

Loading