Celebrity News

Zar ga je oženila da ga snaja OVAKO hrani? Suzana Jovanović ne veruje šta vidi (FOTO)

Snaja Suzane Jovanović veoma je cenjena i uspešna u svom poslu

Zar ga je oženila da ga snaja OVAKO hrani? Suzana Jovanović ne veruje šta vidi (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel/Instagram, tijana_m_mua

Kada je snaja Suzane Jovanović prvi put ušla u kuću Popovića, svi su stekli utisak da je reč o lepo vaspitanoj devojci, svršenoj studentkinji ekonomije koja se usled nedostatka posla preorijentisala na hobi.

Hobi joj je ništa drugo do šminkanje, te se tako zaposlila u kompaniji "Granda" kao šminkerka.

Pročitajte: Nije im bilo dovoljno što imaju svoj stan! Sin i snaja Suzane Jovanović spakovali kofere i napustili Srbiju (FOTO)

U tom pogledu lepa Tijana stalno se nadograđuje, a tu želju za radom i izgaranjem Saša i Suzana prepoznali su u njoj, te su, kada je za to došlo vreme, aminovali njen brak sa Danijelom, Suzaninim sinom iz prvog braka.

Petar Đorđević

 

Venčanje je bilo gala, a posle svadbenog veselja Tijana i Danijel prešli su da žive u zajedničkom stanu nedaleko od porodice.

Suzana je u jednom intervjuu za "Story" napomenula kako mladenci žive odvojeno, ali i te kako vole da navrate, posebno na nedeljni ručak, što njoj posebno prija jer su tada svi na okupu.

instagram/tijana_m_mua

 

U principu, kao i svi mladi Danijel i Tijana imaju svoj život, svoja shvatanja, planove, a po svoj prilici i adekvatan režim ishrane koji se drastično razlikuje od onog koji preferiraju Saša i Suzana.

Poznati bračni par, koji uzgred ima i kuvaricu, obožava domaću kuhinju. Na njihovoj trpezi u bilo koje doba godine mogu se naći najlepši novosadski specijaliteti od testa, do najukusnijih poslastica sa juga Srbije.

Jednom rečju, i direktor "Granda" i njegova izabranica vole dobro da pojedu. Budući da je kraj Saše odrastao, logično je bilo da se i Danijel na sličan režim ishrane navikao, što je snaja Suzane Jovanović nastojala da po venčanju ispoštuje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ako je suditi po Danijelovom novom izgledu svega godinu dana posle venčanja, reklo bi se da se Tijana u kuhinji odlično snašla.

Kako se pevačicin naslednik, zbog odličnih kulinarskih sposobnosti svoje izabranice, vidljivo ugojio, izgleda da su nedavno oboje odabrali da se nadalje hrane dijetalno.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Taj zakjlučak "instagrameri" su doneli na osnovu jedne fotografije koju je snaja Suzane Jovanović objavila na svom profilu na Instagramu uz opis "Vikendom".

U tanjiru se mogao videti jogurt i voće, što je svakako zdravo i dobro za organizam, ipak svi se pitaju kako je estradna umetnica reagovala kada je videla kako joj se pored lične kuvarice i izobilja u frižideru sin i snaja sada hrane.

Pročitajte: Beogradski frizer ocenjuje izgled poznatih dama - Tvrdi da Ceca i Karleuša ne mogu da se porede, a iznenadiće vas ko je dobio NAJNIŽU ocenu

S obzirom na to da i ona povremeno kuburi sa kilogramima, fanovi se šale da im se ona zasigurno odmah pridružila.

instagram/tijana_m_mua

 

Istini za volju, Suzana izgleda bolje nego ikad, pa možda je to rezultat snajine kuhinje.

Komentari (0)

Loading