Celebrity News

Veljko Kuzmančević spakovao kofere, napušta porodični dom i Vericu, o razlogu će se tek pričati

Veljko Kuzmančević spakovao kofere

Veljko Kuzmančević spakovao kofere, napušta porodični dom i Vericu, o razlogu će se tek pričati

Ata Images

Lepe vesti stižu iz doma Verice Rakočević i njenog supruga. Veljko Kuzmančević spakovao je kofere, a povod za putovanje više je nego prelep.

Pročitajte: Medo moj, reći ću ti samo ovo - Slavlje u domu Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića (FOTO)

- Mapirana još jedna tačka na kulturnoj mapi Evrope. Vidimo se u Švedskoj - napisao je na svom Facebooku kompozitor.

 

 

Naime, Veljko će u Švedskoj premijerno izvesti svoju kompoziciju "North", komponovanu za modnu reviju „ZAPLET” njegove supruge Verice.

Veljko Kuzmančević spakovao je kofere i spreman je za ovaj muzički poduhvat, a da li će ga na ovom putu pratiti supruga, koja je na njega izuzetno ponosna, ostaje da vidimo.

Podsetimo, par se upoznao tako što je Veljko radio muziku za Veričinu reviju, a sve ostalo je istorija:

- Sve što se od početka dešavalo u našem odnosu je van svakog klišea. Veljko je radio muziku za moju reviju, a s obzirom na razliku u godinama, nijednog trenutka ga nisam posmatrala kao muškarca niti su naši razgovori imali tu notu. Slučajno smo se potom našli u isto vreme na Zlatiboru, gde smo proveli sedam dana družeći se.

Dejan Milićević

 

- Njegov neverovatan humor, zrelost i muzika koju je stvarao učinili su da se u mojim očima iz dečaka pretvori u muškarca. Život je smatrao igrom i tako u meni, koja sam sve preozbiljno shvatala, probudio želju da se ostatak života igram. I kada me je po povratku u Beograd ozbiljno pitao: „Hoćeš da se venčamo?”, ja sam bez razmišljanja rekla: „Da” - ispričala je za „Gloriju” svojevremeno Verica.

Komentari (0)

Loading