Celebrity News

Relja Popović prvi put o ocu Srđanu: Umro je kada sam imao godinu i po, a poslednju noć života proveo je sa navijačima

Otac Relje Popovića donedavno je bio enigma za javnost

Relja Popović prvi put o ocu Srđanu: Umro je kada sam imao godinu i po, a poslednju noć života proveo je sa navijačima

Dušan Milenković/ATAImages

Dugo godina u medijima pa i u javnosti spekulisalo se na temu ko je otac Relje Popovića.

S obzirom na čijenicu da mu je majka bila Zoja Begoli, jedna od naših najpoznatijih i najlepših balerina, verovalo se da je otac repera niko drugi do Faruk Begoli, glumac i profesor glume.

Pročitajte: Nikolija Jovanović iznenadila izjavom o svadbi! Nikada ne biste pogodili šta će nositi, venčanicu neće (FOTO)

Jedno vreme čak spekulisalo se i da je nevenčani suprug Nikolije Jovanović albanskog porekla, ali da to krije, dok je godinama unazad on izbegavao to da demantuje.

U emisiji “Balkanskom ulicom” kod Vesne Dedić napokon je otvorio dušu, a prvi put šira javnost mogla je da čuje ko je zaista otac Relje Popovića i zašto je došlo do zabune.

- Pisali su da je Faruk Begoli moj otac, što nije.

M.M./ATAImages

 

- Prosto, i ja bih se tako prezivao. Ako mi se majka već preziva Begoli i ako mi je otac Begoli, jako teško bi bilo da ja budem Popović - počeo je ispovest Relja pa pojasnio pređašnja dešavanja koja nisu uspela da ga poremete:

- Pokušavali su čak da naprave razne konstrukcije kako pokušavam da sakrijem svoje albansko poreklo.

- Čak i da sam Albanac, ili odakle god, ja ne bih pokušavao da sakrijem svoje poreklo. Imam podjednaku ljubav prema svim narodima i prema svim dobrim ljudima i podjednako ignorišem sve loše ljude.

Antonio Ahel/ATAImages

 

U nastavku izlaganja otkrio je mladi muzičar da je njegov otac čuveni sportski novinar Srđan Popović.

- Moj otac je najveći deo svog života proveo u listu "Večernje novosti", gde je i moj ujak, mamin brat, radio. Bio je veliki navijač Partizana - rekao je on i otkrio da je od oca nasledio ljubav prema pomenutom klubu.

- Zadnju noć života je proveo sa igračima Partizana, a ja i danas nastavljam tu neku tradiciju. 

- Sport i Partizan su obeležili njegov život na jedan način, dok sam ja na fakultetu isto studirao novinarstvo, voleo sam da pišem i dotakao to nešto što je bio moj otac, potpuno nesvestan da se to dešava. Nekako smo se susreli, bez da se susretnemo.

Dušan Milenković/ATAImages

 

Relja je bez oca ostao sa svega godinu i po dana, nije uspeo da ga upozna ni da sa njim ostvari komunikaciju ili stvori uspomene, ipak ne stidi se da kaže da zbog toga ima veliki ožiljak na duši.

- Mama mi je rekla da sam na nekoj od sahrana, kada je našem drugu umro tata, pitao: "Kome je gore? Tom našem drugu, koji je izgubio tatu sa 15 godina, ili meni, koji sam izgubio tatu sa godinu i po dana?" 

Pročitajte: Velika sreća stiže u dom Nikolije Jovanović i Relje Popovića - Pevačica detalje podelila sa fanovima (FOTO)

- Vrlo je teško odgovoriti na to pitanje. Naravno da bih voleo da sam mogao da zapamtim svog oca, da je to sigurno jedna rana, koju nosim ceo život - zaključio je Relja pa dodao da je majka sve do 2017, kada je i sama otišla sa ovog sveta, igrala obe uloge, a on se, iz gore pomenutog razloga, trudio da bude najbolji sin na svetu.

Kada se nađe u kafani, uvek poručuje pesmu od Luisa "Ne kuni me, ne ruži me, majko" i tada ume i suzu da pusti.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading