Celebrity News

Podli plan Kojića: Igor se urotio sa ocem i SLOMIO SRCE Kebinoj vanbračnoj ćerki! Ovo su detalji

Problemi Dragana Kojića Kebe nimalo nisu naivni

Podli plan Kojića: Igor se urotio sa ocem i SLOMIO SRCE Kebinoj vanbračnoj ćerki! Ovo su detalji

Instagram printscreen

Popularni pevač Keba godinama važi za jednog od najboljih i najtraženijih pevača sa domaće javne scene, te se nameće mišljenje da od nastupa sasvim lepo živi i odlično zarađuje, međutim, prema pisanjima pojedinih medija njemu ne cvetaju ruže. Finansijski problemi Dragana Kojića Kebe dobili su znatne razmere usled dugogodišnje parnice sa Ljiljanom Jevremović, majkom njegove vanbračne ćerke Ine, te pevač na svoje ime ne poseduje ništa.

Pročitajte: Izrasla je u anđela - Kebina vanbračna ćerka danas izgleda ovako, majka otkrila sve o prvom susretu sa ocem (FOTO)

Tv printscreen

 

Keba i njegova bivša ljubavnica sudili su se 16 godina, pošto on nije hteo da prizna da je otac, danas dvadesettrogodišnje Ine, a čak 12 puta je odbio da radi DNK analizu. Zbog odugovlačenja procesa, Ljiljana je državu Srbiju tužila Sudu za ljudska prava u Strazburu, a odluka suda na osnovu Rh faktora i krvne grupe jeste da je Kojić otac devojčice. Izrečena je mesečna alimentacija od 270 evra, koja je potom smanjena na 210, jer je tuženi dostavio dokaze o zaradi koja, barem na papiru, nije visoka.

Pročitajte: Taj čovek SVOM DETETU PRETI - Kebina ljubavnica otkriva kako je pevač vanbračnoj ćerki slomio srce

Ata Images

 

- U vreme donošenja prethodne odluke živeo sam u kući površine 330 kvadratnih metara sa suprugom Oljom, sinom Igorom i ćerkom Natašom. U međuvremenu, 2. aprila 2013. sam se razveo. Sada živim u kući useljive površine od 100 kvadratnih metara, koja je moje vlasništvo. U kući živim sam - izjavio je u sudu 2013. godine Keba, koji je veći deo imovine posle razvoda prepisao na zvanično bivšu ženu, s kojom živi i danas, a par se zajedno pojavljivao u javnosti mnogo puta, dok je njegova bivša snaha Severina pre nekoliko godina objavljivala i zajedničke fotografije sa tadašnjim svekrom i svekrvom u njihovoj vili na Bežanijskoj Kosi, u kojoj je redovno odsedala kad je dolazila u Beograd tokom braka sa Igorom Kojićem.

Pročitajte: Karma zbog vanbračne ćerke je stigla? Porodica Dragana Kojića Kebe objavila tužne vesti

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

 

- Od 1. juna 2013. do današnjeg dana uopšte nisam radio, vodim se da sam na bolovanju zbog zdravstvenih razloga, što ću dokumentovati dokazima s kardiovaskularnog odeljenja na Dedinju. Poslednja dva meseca primam 15.000 dinara neto mesečno. Dešavalo se da moj nastup bude na pozitivnoj nuli i da ne zaradim ništa, a dešavalo mi se maksimalno da po nastupu zaradim 30.000 do 60.000 dinara - jadao se Keba pred sudom kako loše zarađuje.

Pročitajte: Igor Kojić konačno otkrio razloge razvoda od Severine - Nećete verovati KO je sve SUDELOVAO u razlazu! Nisu Keba i Olja

Ata Images

 

Zbog toga je, kako se pisalo, Keba sa sinom Igorom Kojićem potpisao Ugovor o doživotnom izdržavanju. Tako je pevač postao primalac izdržavanja, a njegov sin davalac izdržavanja, a time se Igor obavezao da doživotno izdržava Kebu, koji se zauzvrat obavezao da prenese Igoru pravo vlasništva nad nekretninama.

Ugovor o doživotnom izdržavanju kojim se njegov sin Igor Kojić obavezao da oca doživotno izdržava overen je 29. 5. 2013. godine, a zauzvrat, Igor će po Kebinoj smrti postati vlasnik 11,62 ara zemlje i porodične stambene zgrade u Loznici.

Komentari (0)

Loading