Celebrity News

Jelena se dočepala ŠOK INFORMACIJA o Dari pa joj pripretila: Osveta se služi hladna (FOTO)

Svađa Jelene Karleuše i Dare Bubamare bukti

Jelena se dočepala ŠOK INFORMACIJA o Dari pa joj pripretila: Osveta se služi hladna (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Svađa Jelene Karleuše i Dare Bubamare započela je onog trenutka kada je simpatična Novosađanka gostujući u jednom podkastu odlučila da negativno komentariše Karleušine nove pesme.

Na pitanje voditelja da li je donela svetski zvuk rekla je da svakako nije, na šta je Jelena naravno reagovala prvo objavom na Instagramu, blagom doduše, a potom i u komunikaciji sa medijima, gde su pale i pretnje.

Pročitajte: Jelena Karleuša raskrinkala Duška Tošića - Situacija je očajna, on već punih pet godina....

Spomenula je pop zvezda da poseduje informacije koje bi estradnu umetnicu mogle jako da zabole, posebno njenog naslednika, što je probudilo želju novinara da im otkrije šta to tačno zna.

Za početak pitali su je zašto misli da se Dara odjednom okomila na nju kada su pre izvesnog vremena zakopale ratne sekire, te je Jelena Radojku podržala kada je trebalo da održi koncert u Beogradu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ako mi veruješ, ne znam, stvarno ćeš morati nju da pitaš. Nikada nisam dobila taj odgovor, svi se pitaju i svi mene pitaju da li je ovo moguće, bukvalno kažem isto što i tebi, stvarno ne znam. Evo, možda bi trebalo nju da pitaš.

- Prvo moram da kažem, šta god ona rekla o meni, a u poslednje vreme je ružne stvari izgovarala, nisam želela da uzvratim zato što ona ipak ima sina koji je tu negde godište kao moje ćerke i iz obzira prema tome prosto ne želim bilo šta da kažem.

- Ja sam, inače, bolećiva prema ženama i uvek gledam da pomognem, a kada mi uzvrate ovako, stvarno ne znam koji je razlog. Eto, ako ona zna, neka kaže i ako ona ima neki razlog, neka ga kaže, ali da se sad mi nešto pljujemo i prozivamo, nismo ni klinke, nismo ni amaterke, nismo ni početnice.

Antoni Anhel/Ata Images

 

- Stvarno, ružno je, imamo i decu i mislim da ja u najmanju ruku od nje to nisam zaslužila i opet kažem nisam očekivala ni hvala ni hvalospeve, ali nisam očekivala ni da me vređa i napada - odgovorila je Karleuša, pa završila u svom maniru.

- Moram da kažem da mi u ovom poslu, svako o svakome zna mnogo toga i iz privatnog razgovora sam hiljadu puta mogla o svakom mom kolegi da iskoristim mnoge stvari, ali da jednostavno nikada nisam i nikada neću, a tako je i kada je reč o Radojki.

Pročitajte: Jelena Karleuša javno pripretila Toniju Bijeliću - Sve ću ispričati (FOTO)

- Da sam loš čovek ili da je mene povredilo to što je ona pričala, ja sam mogla da joj se osvetim na vrlo bolan način, ali sam zbog njenog sina, koji mi je simpatičan dečak, odlučila da njegovoj majci ne uzvratim. Ali da mogu, mogu. Da hoću, mogla bih jako da je povredim, ali biram da to ne radim. 

- Neka ovo na jedan način bude jedan apel njoj upućen, ne upozorenje, ili pretnja, ali apel da me više ne uzima u usta, jer ja nekada mogu i da se probudim veoma nervozna. Ujutru od 7 do 9 sam jako nervozna, to svi znaju, čitava država mislim da to zna, da kad se ja nekad jako nervozna probudim, budem dosta agresivna u mom iznošenju stavova i mišljenja, tako da bolje da me ne dira - izjavila je Jelena za "Scandal".

Antonio Ahel/ATAImages

 

Svađa Jelene Karleuše i Dare Bubamare ne događa se prvi put. Tokom karijere koja je po stažu vrlo slična dve prvenstveno prijateljice nekoliko puta su postajale suparnice, pa ponovo drugarice, sada je očigledno došlo vreme za uvrede i pretnje.

Komentari (0)

Loading