Celebrity News

Marija Šerifović otkrila detalje o krštenju sina: Evo koje vere će Mario biti

Marija Šerifović krsti sina - zna se i u kojoj crkvi

Marija Šerifović otkrila detalje o krštenju sina: Evo koje vere će Mario biti

Dalibor Danilović

Odluka je pala - Marija Šerifović krsti sina, a samo najuži krug prijatelja, članova porodice i kumova prisustvovaće tom činu.

Duhovita polemika pop zvezde s majkom Vericom oko krštenja naslednika prethodila je ovoj odluci, istovremeno privukla je veliku pažnju pevačicinih fanova i pratilaca na Instagramu.

Pročitajte: Mus tortu Marije Šerifović ćete poželeti da imate na uskršnjoj trpezi - Ima čak tri vrste čokolade (FOTO)

Svako ponaosob imao je svoje mišljenje na temu treba li Marija da krsti naslednika dok je još beba ili bi trebalo sa tim da sačeka da on sam odluči i odabere kojoj veri će se prikloniti.

YouTube printscreen

 

Vezano za taj slučaj dobila je pevačica sijaset predloga ali i pitanja u DM, zbog čega je odlučila da svojim konkretnim odgovorom na sve stavi tačku.

Po svoj prilici, odluka da Marija Šerifović krsti sina doneta je odavno, dok je šaljiva objava tek prosto zadirkivanje mama Verice.

- Hoću da ga krstim uskoro, vrlo brzo, nadam se. Samo da porodica, prijatelji i kumovi nađemo pravo vreme kada smo svi tu i kada je sve kako treba - počela je izlaganje na svom Jutjub kanalu pop diva pa pojasnila svoje stavove i odluku:

- Ja sam krštena, imala sam tačno 40 dana kada su me krstili u crkvi u Kragujevcu, odgajana sam u duhu pravoslavlja pa sad, što reče moja majka u jednom instagram storiju: „Ti njega krsti, a posle nek on vidi šta će, šta se on pita”.

screenshot you tube

 

- Šalu na stranu, ali se slažem i ne samo za tu temu, nego za razne neke stvari koje verujem da oni, bez obzira što nam to svet diriguje, ne treba da imaju ni pravo glasa ni da odlučuju o stvarima a još ne znaju ni du*pe da obrišu, ali dobro, o tom – potom. Tako da, krstićemo Marija - zaključila je ćerka Verice Šerifović, koja će po svoj prilici majčine metode koristiti i prilikom vaspitanja mezimca:

- To je jedna konstantna briga, konstantni zaštitnički nadzaštitničkim osećajima nekim koji te obuzimaju da mu ne padne dlaka s glave, da mu bude sve po volji.

Pročitajte: Marija Šerifović ostavila sina - Razlog je šokantan, sve je javno objavljeno (FOTO)

- Iako moram da priznam da ću to morati za njegovo dobro, kada dođe vreme za odrastanje, s drugom-trećom godinom, onako da ga što više puštam a ja što više da grickam nokte i zanoktice. Nije dobro biti prezaštitnički nastrojen, pogotovo u današnje vreme kada je planeta Zemlja takva kakva jeste.

M.M./ATAImages

 

- Uopšte ne znam šta će sva ova deca da rade, ali dobro, bože moj.

 

Komentari (0)

Loading