Celebrity News

Verica Rakočević se razvela! Sudsko poravnanje ju je potpuno slomilo, ostala je bez imovine

Razvod Verice Rakočević koštao ju je i novca i zdravlja

Verica Rakočević se razvela! Sudsko poravnanje ju je potpuno slomilo, ostala je bez imovine

Ata images / Antonio Ahel

Da će se dogoditi razvod Verice Rakočević, prognozirali su mnogi.

Svi oni koji ne veruju u ljubav nisu podržali njenu vezu, a potom ni sklapanje braka sa 35 godina mlađim muzičarem Veljkom Kuzmančevićem, samim tim rodile su se sumnje da će do razvoda doći pre ili kasnije.

Pročitajte: Verica Rakočević ocu nije otišla na sahranu! Istoga dana sela je u avion i otputovala na more - Ovo je razlog (FOTO)

Bilo je i licitacija, verovalo se da emocije između kreatorke i mladog umetnika neće potrajati više od godinu- dve, pojedini su tvrdili da bračni neće dočekati ni mladencei, ali ljubav je pobedila.

Uprkos velikim različitostima, pa i kada je reč o godinama, opstali su punih 11 godina.

Dejan Milićević

 

Velikog značaja za njihov odnos imalo je to što su se preselili na Avalu u kuću koju su sazidali po svojoj meri, imaju i voće i bašticu, poneku i životinju, ali prevashodno dovoljno prostora za inspiraciju neophodnu kako njoj tako i njemu u radu.

U početku dobar deo godine Veljko i Verica provodili su u njenom stanu u centru grada, sada im je on postao tek mesto gde mogu da prespavaju kada se poslovno zadrže.

To je inače, četvrti stan u posedu dizajnerke kojoj je jednu nekretninu onesposobio investitor, drugu je, kako je priznala, prodala kako bi uložila u posao, dok je razvod Verice Rakočević razlog zbog kog je ostala i bez trećeg stana.

Salonac koji je izgubila tokom sudskog poravnanja sa drugim suprugom Zoranom Rakočevićem nikada ne može da prežali.

Dejan Milićević

 

Nalazio se na poslednjem spratu zgrade u kojoj i dan-danas ona ima butik.

Nažalost, skupocena nekretnina, u koju je uložila dosta vremena i novca, stavljena je na prodaju, a dok je deo novca navodno ona dala suprugu, ostatak je iskoristila da plati nagomilana potraživanja i uloži u ono što najviše voli da radi, kreira unikatne modele.

Pročitajte: Mladost ludost - Fotografija iz provoda Verice Rakočević i Duške Jovanić dospela u javnost - Nadale su se da se to nikada neće dogoditi

- Svoja tri stana sam sama zaradila i prodala zbog ulaganja u posao. U pitanju su tri zaista velika stana. S ove distance, ako me pitate da li bih to ponovo uradila, ne bih. Jednostavno ne bih. To mi je donelo samo, kad mi je najteže, da se setim koliko mi je u tom trenutku bilo lepo - izjavila je Verica svojevremeno.

 

 

Danas ona zapravo nema za čim da žali. Pored svih problema kada je reč o modi i tržištu uspela je da priušti još jedan stan, ali i kuću, dok joj je istovremeno sve troje dece finansijski obezbeđeno.

 

Komentari (0)

Loading