Celebrity News

Rada Manojlović prvi put otvoreno o prevari: Proživela sam pakao

Bol Rade Manojlović u jednom momentu bila je neizdrživa

Rada Manojlović prvi put otvoreno o prevari: Proživela sam pakao

Ata Images/Antonio Ahel

Bol Rade Manojlović zbog smrti majke, koja joj je preminula na rukama, ne može se rečima opisati, ipak to nije jedini životni izazov sa kojim se estradna umetnica susrela, iako je svakako najteži.

Poznato je da je muzička zvezda vezana za porodicu. U prilog ovim tvrdnjama ide to što je prvo podigla i opremila kuću u rodnom selu Četereže, a tek onda pazarila sebi stan u srpskoj prestonici.

Pročitajte: Taj 18. jul je moja večna rana - Radi Manojlović ovaj dan načisto promenio život

Dozvolila je svojevremeno Rada da TV ekipa zaviri u njen kutak kraj Požarevca, a tu se moglo videti sa koliko posvećenosti je pristupila opremanju,  a i kako se ophodi prema sestri, ocu i maćehi.

 

 

Odana je pevačica voljenima koji su njen štit od svega lošeg što je zadesi na životnim putu, samim tim ona se trudi da se njima nađe kao podrška kada njih nešto zaboli ili pak imaju drugu vrstu problema.

Kada je sestra pevačice prolazila kroz emotivnu krizu, Rada je bila ta koja joj je pomogla da se izdigne iznad situacije.

Ata Images/M.K.

 

Držeći se zajedno, folkerka i njena sestra uspele su da muškarca kraj koga je Marija Manojlović provela deset godina, a koji ju je prevario sa drugom devojkompotpuno istisnu iz života. 

- Godinu i po dana sam proživela pakao sa Marijom zbog toga. Bilo je situacija da je tešim i da plačemo zajedno. Meni je mnogo mučno kada se prekine neka ljubav jer su to životni lomovi - ispričala je za medije svojevremeno Rada.

Pročitajte: Ostvarilo mi se ono što sam godinama priželjkivala - Rada Manojlović presrećna

- Moja sestra je bila deset godina  sa tim momkom. Govorimo o životu koji se tada završio, umire ceo taj period i sve ono lepo nestaje. Putovanja, izlasci, prijatelji i sva ta sećanja nestaju - zaključila je.

Dejan Milićević

 

Neminovno je da je bol Rade Manojlović zbog sestrinih emotivnih brodoloma bio veliki, ali ne sme se zaboraviti da je i sama u međuvremenu okončala nekoliko veza o kojima se i dalje u medijima priča.

Njene romanse sa Milanom Stankovićem, zatim sa sportistom Momirom Gajićem i muzičarem Harisom Berkovićem nisu potrajale, što ju je zasigurno obeležilo.

 

 

Komentari (0)

Loading