Celebrity News

Megan i Hari u koži običnih civila! Isplivala prva fotka nakon napuštanja kraljevsta (foto)

Megan i Hari u koži običnih civila! Isplivala prva fotka nakon napuštanja kraljevsta (foto)

story

Megan i Hari već su se uselili u novu kuću na ostrvu Viktorija, a budući da više nemaju kraljevska zaduženja, kroje život po svojoj meri

Nakon što ih je kraljica Elizabeta II razrešila titula i zaduženja, bivši prestolonaslednik britanske krune Megan i Hari otputovali su u Kanadu. Raskošno imanje na ostrvu Viktorija, čija se vrednost procenjuje na 15 miliona dolara, od sada će biti njihov dom, a po osmesima koje su paparaci na njihovim licima zabeležili reklo bi se da im novo okruženje veoma prija.

Šta je slično njenom bivšem dečku i princu Hariju: Objavljena fotografija Megan Markl iz srednje škole (foto)

Megan, koja je ulaskom u kraljevsku porodicu morala da se odrekne nekih prijateljstava, ponovo je počela da okuplja staro društvo i saradnike iz Holivuda, a kako se veruje, požalila im se da su suprug i ona bila na ivici pucanja te da im je finansijska samostalnost bila neophodna.

Megan i Hari kupili raskošno imanje u Vankuveru, ali njeno novo zanimanje će vas šokirati! (foto/video)

Zbog svega što se dogodilo, navodno su klonuli duhom i počeli da strahuju za svoje živote, dok sada žive mnogo mirnije. Kada god im obaveze to dozvoljavaju, sa osmomesečnim sinom Arčijem i kućnim ljubimcima šetaju imanjem, a radosni su i što više ne moraju da se pridržavaju strogih kraljevskih pravila oblačenja.

Nećete ostati ravnodušni na božićnu porodičnu fotografiju Megan i Harija: Maleni Arčije je ukrao svu pažnju

Megan i Hari pre dva dana končano su viđeni nakon napuštanja kraljevstva i to u sasvim opuštenom izdanju. Na samitu u Majamiju izgledali su sjajno a javnost je zaključila da im život van britanskog kraljevskog dvora veoma prija.

 

View this post on Instagram

 

What do you guys think about #tbt pics of them two? Comment down below

A post shared by Sussex Royal (@sussexroyalmh) on Feb 6, 2020 at 5:35am PST

Megan i Hari tužni što se sve ovako završilo

Megan i Hari ne mogu da sakriju zadovoljstvo što konačno samostalno donose odluke. Ipak, Hari je nedavno u izlaganju na prijemu humanitarne organizacije "Sentebali" u Londonu istakao da im nije bila namera da odustanu od služenja kraljici i Komonveltu.

– Mogu samo da zamislim šta ste čuli i čitali poslednjih nedelja. Međutim, želim da čujete istinu od mene, koliko mogu da je podelim s vama, ne kao princ ili vojvoda, već kao Hari – započeo je govor i dodao:

Da svi vide: Kraljica Elizabeta se konačno oglasila povodom “nedoličnog” ponašanja Megan i Harija za Božić (foto)

– Velika Britanija je moja domovina i mesto koje volim. To se nikada neće promeniti. Uvek ću gajiti najdublje poštovanje prema baki, mom vrhovnom zapovedniku. Vrlo sam tužan što se sve ovako završilo jer smo po venčanju Megan i ja bili vrlo uzbuđeni i puni nade. Odluku o povlačenju nije bilo lako doneti. Tome su prethodili meseci razgovora i godine izazova i znam da nisam uvek sve radio kako treba, ali što se ovog tiče, zaista nije moglo drugačije. Nismo imali izbora. Želeli smo da služimo kraljici, Komonveltu, mojim vojnim udruženjima, bez korišćenja javnih sredstava, ali to nije bilo moguće. Pomirio sam se s tim znajući da neće uticati ni na mene, ni na moju odanost – izjavio je Hari u nadi da će ljudi širom sveta imati razumevanja za njega i nastaviti da ga štite jednakim žarom kako su to činili kada mu je majka, ledi Dajana, tragično nastradala.

Nakon što je svet video kuću u kojoj će živeti, osvanula je nova vest: Hari i Megan ostali bez kraljevskih titula (foto)

– Kad sam izgubio majku pre 23 godine, vi ste me prigrlili. Starali ste se o meni toliko dugo, međutim, mediji su moćna sila. Bio sam svedok šta se događa kad je neko koga volim rastrzan i izložen linču. Zbog toga sam izgubio majku, a gledao sam i kako moja supruga postaje žrtva istih okolnosti. Živim u nadi da će jednog dana naša kolektivna podrška biti moćnija, jer ovo je mnogo veće od nas – zaključio je on.

Megan i Hari od proleća će prestati da koriste titulenjihovog kraljevskog visočanstva“, a spekuliše se da planiraju da osnuju produkcijsku kuću. Kraljica Elizabeta II, takođe je nastavila sa svojim zaduženjima, dok je one koje su njenom unuku pripadale rasporedila na ostale članove porodice.

Nakon vesti o povlačenju Megan Markl skinula burmu, ovo su najnovije fotografije nakon skandala