Celebrity News

Da li to Petar Stugar moli za Miličinu ljubav?

Da li to Petar Stugar moli za Miličinu ljubav?

Jedan od najomiljenijih parova na domaćoj javnoj sceni, pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar, rastao se, da li zbog vanrednog stanja ili zbog drugih razloga o kojima su pisali tabloidi. Zatišje u njihovom odnosu prekinuo je Petar koji je napravio prvi korak ka pomirenju...

 

Za kratko vreme popularna pevačica Milica Todorović i poznati glumac Petar Strugar dospeli su u žižu javnosti zbog svoje emotivne veze. Mediji su ih neprestano pratili, a veliki broj njihovih pratilaca na društvenim mrežama sa nestrpljenjem je čekao šta oboje imaju da kažu na temu svoje ljubavi.

I pored toga što ih je vanredno stanje u zemlji razdvojilo, ljubav splasnula, mnogi su nastavili da prate rasplet ove priče. Već neko vreme se postavlja pitanje - da li su raskinuli ili ne?

Iako nisu bili rečiti na ovu temu, primetili smo iskrice koje su se povremeno pojavljivale na njihovim društvenim mrežama i slutili da se ljubav nije ugasila. Barem ne u potpunosti.

Otvorena i šarmanta pevačica na pitanja brojnih medija zaniteresovanih za njen odnos sa poznatim glumcem odgovarala je da to nije važna tema o kojoj treba pričati u vreme pandemije koronavirusa.

- To je tema o kojoj zaista sada ne bih pričala, ipak su neke druge stvari mnogo bitnije – rekla je pre nekoliko dana listu „Kurir“.

Milica Todorović i Petar Strugar ponovo zajedno?

Po statusima koje je Milica objavljivala na Instagramu, činilo nam se da teško podnosi razlaz sa glumcem, koji je, kako je znala da kaže "njena srodna duša".

Izgleda da se desilo ono o čemu je sanjala u ovom teškom momentu. Zatišje u njihovom odnosu prekinuo je glumac Petar Strugar. Prvi je posustao i načinio korak ka pomirenju.

- Petar nije izdržao. Pitao ju je kako je i šta radi tako dugo bez njega u Kruševcu. Ona je odgovorila. Dopisivali su se celog dana i... Opet su zajedno. Barem na telefonu i Skajpu - otkrio je izvor blizak paru za "Srpski telegraf" i dodao:

- Čuju se po nekoliko puta dnevno, ali se i dalje nisu videli. Pitanje je kada će se Milica zbog epidemije i ovog vanrednog stanja vratiti u Beograd, gde Petar trenutno boravi u svom stanu - dodao je izvor.

Milica Todorović o vezi sa Petrom Sturgarom: Zakasnila sam debelo!

Zašto su raskinuli Milica i Petar?

Kao jedan od razloga raskida navodila se ljubomora Todorovićeve ka Strugarovoj bivšoj supruzi. Ove tvrdnje je Petar demantovao, budući da pevačica i te kako ima razumevanja za to što je glumac u korektnim odnosima sa nekadašnjom emotivnom partnerkom zbog sina.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su navodili da je razlog raskida veliki medijski pritisak koji nije imponovao glumcu.

- Strugar je priznao Milici da ne može da izdrži toliki medijski pritisak, te da se njemu ne sviđa što se svakodnevno oni kao par provlače kroz medije. Posle tog razgovora oni su se razišli. Zaista nije bilo ružnih reči ni s jedne strane. On je otvorio konjički klub i sada se uglavnom tamo nalazi - rekao je nedavno neimenovani izvor za tabloid "Scandal!".

Vanredno stanje i u Milicinom i Petrovom odnosu

Bilo kako bilo, trenutno je važno da su oboje u izolaciji i poštuju sve propisane mere koje iziskuje trenutna situacija u zemlji. Petar je u svom stanu. Milica je, od kako je proglašeno vandredno stanje, kod roditelja u Kruševcu.

- Od početka vanredne situacije sam u Kruševcu, sa svojom porodicom. Situacija je ozbiljna. Ali, omogućila nam je da provodimo vreme sa svojima. Posvetili smo se sebi i svim onim stvarima koje smo dosad zapostavljali. Što se tiče mene i moje porodice, mi svaki dan ispunimo nečim zanimljivim. Igramo asocijacije, pantomime ili pevamo, meditiramo. Sve u svemu, uživamo u vremenu koje provodimo zajedno, baš onako kao kad sam bila mala – rekla je Milica za “Kurir”.

Nadamo se da se posle izlaska iz ove vanredne situacije neće obistiniti - daleko od očiju, daleko od srca...

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading