Celebrity News

Svekrva i snajka ukrstile glasove! Zbog ovog dueta potekla je reka suza! (video)

Svekrva i snajka ukrstile glasove! Zbog ovog dueta potekla je reka suza! (video)

Svekrva i snajka kako ih mnogi u Srbiji nazivaju, oduševile su mini koncertom na Instagramu. Ukrstile su glasove i otpevale najemotivniju pesmu u karijeri Lepe Brene  - "Poželi sreću drugima"!

Lepa Brena diva neprikosnovenog glasa i Aleksandra Prijović, mlada zvezda koja još uvek gradi svoj put na estradi, izvele su pomenutu numeru i raznežile sve. Naravno, zbog epidemije korona virusa i propisanih mera uradile su to u udobnosti svog doma.

Kao što je to bio slučaj i prethodnih mini koncerata koje je Brena priređivava svojoj publici i ovoga puta od njihove emocije zaigrala su srca publike. 

Aleksandra Prijović koja do ovog trenutka nije učestovala u ovakvim izvođenjima, sada je bila počasni gost, a njena emotivna izvedba dala je poseban pečat ovoj pesmi.

Ona je čak i na svom Instagram profilu, uz ovaj video poželela svima da uživaju.

- U nadi da ce sve ovo brzo proci i da ce uskoro doci neka lepsa vremena, moja draga Lepa Brena i ja se nadamo da ćete uz ovaj video bar na kratko zaboraviti sve ružno što se dešava širom sveta. Čuvajte se. Volimo vas.

Evo kako su to izvele svekrva i snajka - dive neprikosnovenog glasa!

NE PROPUSTITE:
Rođendan pod maskama: Lepa Brena u izolaciji sinu Viktoru priredila iznenađenje (video)

 

View this post on Instagram

 

Room version

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Apr 26, 2020 at 3:51am PDT

Aleksandra Prijović - Savršeno izdanje mlade mame iz izolacije!

Iako je vanredno stanje još uvek na snazi, vreme koje provodimo u kući koristimo za razne aktivnosti. Neko vežba, neko se šminka, neko slika a neko uči nove veštine. Ipak, kažu da je najbolja veština koju ćemo poneti iz izolacije - veština top forme. A, ko je uspeo da za 43 dana karantina ne dobije ni gram?

Aleksandra Prijović, očigledno je!

Lepa mlada mama pre nekoliko časova objavila je sliku iz svoje sobe i oduševila mnoge žene u Srbiji. Bez viška na stomaku, savršeno oblikovanih nogu i besprekorne kose, pozirala je ispred ogledala. Kako je uspela da izgleda holivudski u danima karantina, još uvek nije nikom otkrila. Međutim, nadamo da ćemo je ovim pasusom podstaknuti da nam tu tajnu i otkrije.

Aleksandra, čekamo...

NE PROPUSTITE:
Hvala ti za najlepših godinu dana! Aleksandra Prijović emotivnom porukom čestitala sinu 1. rođendan (foto)

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Apr 25, 2020 at 11:12am PDT

Lepa Brena - Suze iz izolacije!

Popularna Lepa Brena pre nekoliko dana uključila se uživo u emisiju „Jutro“ i porazgovarla sa voditeljkom Jovanom Joksimović o trenutnoj vanrednoj situaciji koja je zadesila našu zemlju, ali i čitav svet zbog pandemije koronavirusa.

Budući da je na Instagram održala tri mini-koncerta pomogla je mnogim ljudima da ovu izolacije stojički podnesu:

– Moj bend ima porodice. Nastojim da radim da bi oni mogli da se održe. Nemam potrebu da radim puno koncerata, a prvi put u karijeri mi se desilo da ne radim mesec dana. Želim da dam mali doprinos da pokažem publici da možemo da pevamo bez obzira na čitavu situaciju – otkrila je Brena.

– Moja situacija je specifična. Odavno ne pevam jer rešavam finansijske probleme, ali nemamo ugroženi. Koronavirus nas je sve bacio na kolena. Čitava planeta se zabrinula za svoj opstanak. Ovo je velika zdravstvena pošast, ne bira naciju ni uzrast – istakla je pevačica a potom zaplaka:

– Reagujem preterano ljudski i emotivno u ovoj situaciji. Ceo svet se nikada nije našao na kolenima. Često mi se plače – rekla je Brena kojoj se otrgao jecaj.

NE PROPUSTITE:
Lepa Brena zapanjila fotografijama svoje luksuzne vile u Majamiju!

Komentari (0)

Loading