Celebrity News

Neviđeni srećnik: Ovo je žena koju Mesi voli od svoje pete godine

Neviđeni srećnik: Ovo je žena koju Mesi voli od svoje pete godine

Leo Mesi je svoju ljubav pronašao još u detinjstvu. Imao je, za razliku od mnogih, sreće da još kao dečak upozna svoju suprugu Antonelu Rokuco sa kojom je u braku od prošle godine, a u ljubavi su još "od pelena".

Naime, poznato je da se njih dvoje poznaju još od malih nogu, a navodno su počeli da se zabavljaju još u vreme srednjoškolskih dana. Neki izvori tvrde da je Leo s devet godina hteo da mu ona postane žena, pa joj često pisao ljubavna pisma. Za razliku od ostalih fudbalera, Mesi nikad nije bio zavodnik i nije menjao devojke, a Antonela je prva i jedina žena u njegovom životu.

A javnost je Antonelu upoznala 2008. godine. Tada je počelo neviđeno interesovanje za nju, kao ženu koja je zavel anajboljeg fudbalera "Barselone".

Antonela je studirala stomatologiju, od koje je odustala da bi upisala studije komunikologije. Ni to joj nije išlo, pa se najzad odlučila za karijeru manekenke.

Ipak, ona nikako ne voli medije i stalno odbija intervjue. Nije aktivna na društvenim mrežama, a jedino na Instagramu povremeno objavljuje fotografije s mužem i sinovima.

Njihova ljubavna priča krunisana je 2012. godine kada su dobili prvog sina Tiaga, a tri godine kasnije rodio se Mateo.

https://www.instagram.com/p/BWBU_buh5lc/?utm_source=ig_embed

Par je ove godine dobio i trećeg sina Kiru, a fanovi "Barcelone" i argentinske reprezentacije su presrećni zbog "malih Mesija" koji će možda poći tatinim stopama.

Zanimljivo je i da su se Leo i Antonela venčali tek prošle godine u rodnom Rosariju u Argentini.