Celebrity News

Čestitamo: Porodila se ćerka Ace Lukasa

Čestitamo: Porodila se ćerka Ace Lukasa

Krajem prošle godine domaću štampu je obišla vest o trudnoći Miljane Vuksanović, ćerke Ace Lukasa i Svetlane Vuksanović, a pevač je oduševljeno prihvatio vest da će postati deda. Danas su konačno stigle radosne vesti jer je porodica Vuksanović bogatija za još jednog člana.

Aca Lukas je u toku jučerašnjeg dana saznao najlepše moguće vesti koje jedan roditelj može da čuje, a to je da se njegova najstarija ćerka Miljana Vuksanović ostvarila kao majka.

Miljana je u toku jučerašnjeg dana na svet donela ćerku, a ona i njen izabranik Marko ne mogu da sakriju sreću zbog toga što su se ostvarili kao roditelji.

Ona je na svet donela ćerkicu Minju, a pevača su ove vesti sačekale tokom nastupa.

Njemu je prišla koleginica Katarina Živković, a nakon čestitki je usledio i selfi koji je ispratila rečima:

Čestitamo, deda!

Podsetimo, Lukas je Miljanu dobio u prvom braku, kao i sina Lazara.

Iz drugog braka Lukas ima sina Andreja, a u jednom nedavnom intervjuu je javno priznao da je postao svestan toga da se mnogo ogrešio o svoju decu u životu, te da se trudi da sve to nadoknadi sa najmlađom ćerkom Viktorijom, koju je dobio u braku sa Sonjom Vuksanović.

Miljana je, shodno tome, dosta privrženija majci Svetlani, te je prvo sa njom podelila vesti o trudnoći u oktobru prošle godine. Aca je, takođe, sa obe u sjajnim odnosima i u više navrata je istakao kako bi uradio sve za njih dve.