Celebrity News

Drugo lice VOJVOTKINJE OD SASEKSA: Detalji o nezgodnoj naravi Megan Markl isplivali u JAVNOST

Drugo lice VOJVOTKINJE OD SASEKSA: Detalji o nezgodnoj naravi Megan Markl isplivali u JAVNOST

Nakon što je objavljeno da je Melisa, lična asistentkinja Megan Markl, dala otkaz nakon svega šest meseci, krenule su priče da bivša američka glumica uopšte nije toliko srdačna kao što se prikazuje.

Još otkako se počela baviti glumom šuška se da lepa Megan ima drugu stranu te da je osoba sa kojom nije lako raditi.

Njena bivša agent Đina Neltorpe-Kovn je na počecima Meganine veze sa Harijem rekla da Megan ne voli negativnost te da je fokusirana da dobije ono šta želi. Ako to ne dobije, prekinuće odnos sa svakim ko se ne slaže s njom.

Izjavila je da je Megan bila topla i harizmatična, dok nije upoznala Harija. Nakon što je bila na One Young World u Ottawi s njim, promenila je svoje ponašanje.

Na pitanje novinara za kratkim razgovorom, uputila ih je na svog agenta, i to poprilično bezobrazno.

- Šokirala sam se jer to nikad nije uradila. Uvek je bila prijateljski nastrojena, ali od tog trena postalo je teško raditi sa njom. Naročito nešto što nije bilo u njenom rasporedu - rekla je.

Britanski mediji pisali su da je uspešno ostvarila sve što je zacrtala u vezi Harija, poput toga da je on prestao da puši i družiti se sa starim prijateljima.

- To je deo njenog plana kako preoblikovati Harija u novog, poslušnog člana kraljevske porodice. Ona ne želi afere ni skandale i planira porodicu s njim - rekao je izvor s dvora.

Pisalo se kako je u prvim pojavljivanjima s njim preuzimala inicijativu, ali kako se bližilo venčanje gurala je njega u prvi plan i držala se u pozadini.

Iako se pisalo da je u odličnim odnosima s kraljicom Elizabetom, posebno jer su obe ljubiteljke pasa, nedavno je procurelo da je Harijeva baka upozorila unuka da pripazi na ponašanje svoje tadašnje verenice, koja je insistirala na posebnoj svadbenoj tijari.

- Šta Megan želi, to i dobije - navodno je Hari rekao zaposlenima palate kad su mu rekli da Megan ne može da dobije tijaru kakvu je zamislila.

Bivša glumica želela je da joj izrade tijaru optočenu smaragdima, ali to je odbijeno jer poreklo dragog kamenja koje je želela na njoj nije bilo poznato. Kako je ona time bila nezadovoljna, kraljica se umešala i sama odabrala tijaru za Megan.

- Nije se moglo utvrditi poreklo smaragda, sumnjalo se da bi mogli biti iz Rusije - rekao je izvor o tijari u koju se "Megan zaljubila".

- Megan ne može dobiti sve što poželi - navodno je glava porodice rekla 33-godišnjem Hariju i dodala da će Megan nositi tijaru koju joj ona da.

Izvor je otkrio da kraljica nije bila sigurna ni da li bi trebalo da Meghan nositi veo, s obzirom na to da joj je ovo drugi brak. Vojvotkinja od Saksesa je tvrdila da je tijaru odabrala tokom posete Bakigemskoj palati, zajedno s kraljicom.