Celebrity News

Haos u Brestaču! Darko Lazić bez prebijene pare, majka pevača napala snajku

Haos u Brestaču! Darko Lazić bez prebijene pare, majka pevača napala snajku

Budući da je na snazi vanredno stanje, te da pevači nemaju posla, Darko Lazić je bio prinuđen da obustavi vraćanje dugova jer trenutno nema prihode, piše SCANDAL. 

Određena svota novca koju je uštedeo, Darko Lazić ostavio je sa strane kao bi sinu Alekseju i Marini pružio neophodne stvari koje su im potrebne za život.

Pored toga, bivšoj supruzi Ani Sević plaća alimentaciju zbog ćerke Lorene  te zbog toga, kako se navodi, poznati folker nema odakle da vraća kamate.

Zbog svega toga, pevač se našao u jako teškoj situaciji i nije siguran na koju stranu da se okrene, budući da je, kako je pomenuto, bez primanja.

Maeđutim, kako bi barem decu obezbedio, rešio je da sve što ima prepiše na Marinu i sina Alekseja.

PROČITAJTE I: Verenica Darka Lazića iznenadila fotografijama sa Lorenom: Šta će reći mama Ana Sević?

– Kad je Darko saopštio roditeljima da će zvati advokata i da će sve dati Marini, majka Branka je skočila na njega: Ma da li si ti normalan?! Hoćeš li da svi ostanemo na ulici?! Ona je još dete! Šta ona misli, siktala je Branka, pa je onda i na Marinu udarila: Ti si za sve kriva! Zbog tebe ćemo biti na prosjačkom štapu, ne dam ti naše imanje! Darko, ne možeš ovo da uradiš! Neću da se posle sudim sa snajkom – prepričava izvor za SCANDAL! i za kraj kaže:

– Darko u celoj priči najviše ispašta. Rastrzan je, pa dečko ne zna gde bije od brige i obaveza! Nedavno su ga uhvatili i za vreme policijskog časa kada nije smeo da bude van kuće, pa je i tu popio kaznu od 150.000. Zamislite u kolikim je problemima kad je i za to molio da sve plati na tri rate – završava priču izvor za SCANDAL!.

PROČITAJTE I: Ana Sević o svom burnom životu: Objaviću nekad biografiju, to će biti najprodavanija knjiga ikada

Darko Lazić otkazao svadbu! 

Pevač Darko Lazić koji je venčanje sa Marinom Gagić zakazao za mesec zbog situacije sa korona virusom sada je otkazao!

Budući da je folk pevač Darko Lazić planirao gala proslavlje za svoju svadbu, veoma racionalno je objasnio zbog čega je odlučio da sa venčanjem sačeka… Svadba koja trebala da broji oko 500 zvanica kao i da bude jedna od najspektakularnijih u Srbiji, njeno odlaganje ovako objašnjava…

– Pomerile su se Olimpijske igre. Pomerićemo i mi venčanje i svadbu. Svet je stao. Sada i ne razmišljamo o tome. Sada nam je jedino važno da svi koje volimo budu zdravi i da svi budemo kod kuće pošto je to jedini način – otkrio je Darko Lazić za “Blic” i dodao:

– To je najmanje bitno. Važno je da su ljudi živi i zdravi. Svega će biti i kuća i slavlja i klubova. Sada je najvažnije da budemo solidarni i disciplinovani.

PROČITAJTE I: Darko Lazić zbog prekomerne težine morao na hitnu operaciju!

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading