Celebrity News

Informacija koliko zarađuje Baka Prase podigla internet na noge! Nećete verovati u ovo (foto)

Informacija koliko zarađuje Baka Prase podigla internet na noge! Nećete verovati u ovo (foto)

Jedan od najpopularnijih srpskih jutjubera, Baka Prase, još jednom je digao internet na noge, kada je u javnost dospela informacija o njegovim mesečnim primanjima

Baka Prase započeo je još jednu Jutjub dramu, kojima je inače vrlo sklon, a napadnuta strana je ovog puta izvođač Voyage. Baka Prase je prilično zamerio mladom izvođaču na tome što je izneo svoje mišljenje o jutjuberima koji snimaju i objavljuju pesme, te mu je to bio povod da svim pokaže koliko zapravo on zarađuje.

https://www.instagram.com/p/B68UIzvAImX/

- Jutjuberi pevači me ne nerviraju zato što nisu u rangu s muzičarima. Publika koju vuku jutjuberi kad izbace pesmu, to se sluša dva-tri dana, naprave veliki bum odjednom, ali to se kansije ne sluša. Ali pesme koje snimaju veće zvezde kao na primer Dara Bubamara, Mia Borisavljević, Sloba, bilo ko od nas, u to uključujem i mene i Anđelu, da ne budem lažno skroman, te pesme se duže slušaju i te pesme zapravo donose profit - rekao je Voyage u emisiji.

Baka Prase izrevoltiran rešio da otkrije ko tu koliko zarađuje

Pošto je Baku Praseta najviše iznervirala reč profit, on je rešio da otkrije ko tu od koga više zarađuje, pa je uredno u svom videu koji je snimio na ovu temu priložio uplatnicu PDV-a koji je u septembru uplatio u budžet Republike Srbije.

- Druže, ti još uvek ne znaš šta je profit. Još si mali. Možemo mi da pričamo o profitu, ali ti ne bi razumeo šta ja tebi pričam. Ti sigurno još uvek radiš "na crno", nastupaš, pa dobiješ 200-300 evra u džep, pa misliš da praviš ozbiljan profit. Druže, ovo je profit. Od 5.9. do 30.9, 20 odsto mesečnih primanja. Moj PDV za taj period je bio 653 hiljade. Znači, 20 odsto od ukupnih primanja za taj mesec. To je profit, druže, kada je porez na jedan mesec pet i po hiljade evra. Kad dođeš dotle, možeš da pričaš o profitu - rekao je vidno iznerviran Baka Prase uz priloženu uplatnicu.Budući da prema Zakonu o porezu na dodatu vrednost taj iznos čini 20 odsto, možemo da izračunamo Bakinu zaradu od preko 3 miliona dinara u septembru, što je javnost prilično uzdrmalo.