Celebrity News

Nataša Bekvalac - Pre godinu dana izgovorila je DA ne sluteći kakav je pakao čeka, a danas srećna slavi rođendan

Nataša Bekvalac - Pre godinu dana izgovorila je DA ne sluteći kakav je pakao čeka, a danas srećna slavi rođendan

Prvi put su se pojavili zajedno na rođenu deteta njene sestre Kristine u aprilu 2017. godine. Od tog dana pa sve do aprila ove godine Nataša Bekvalac i Luka Lazukić predstavljali su se kao idiličan par.

Niko nije znao šta se zapravo dešava u njihova četiri zida. A mnogo što šta, ispostavilo se, nije znala ni sama pevačica.

Venčanjem na Ibici 25. septembra krunisali su svoju ljubav. Trudna Nataša bila je presrećna što je pronašla čoveka svog života sa kojim je čekala dete. Posle dva neuspešna braka, sa Danilom Ikodinovićem i Ljubom Jovanovićem, nadala se da će ovo biti ono pravo jer je pre šest godina Luku i upoznala baš na Ibici, piše "Blic".

Danas, godinu dana od venčanja, Nataša ne slavi godišnjicu braka, već samo svoj rođendan.

U nastavku pročitajte detalje pevačicne turbulentne godine iz koje je izašla jača nego ikada, spremna za nove radne pobede.

Ubrzo nakon razvoda od Ljube Jovanovića Nataša je uplovila u vezu sa Lukom Lazukićem. Od kada su počeli da se zabavljaju njih dvoje su svaki slobodan trenutak koristili za putovanja. Prvo su otišli na Ibicu, zatim u Amsterdam, Ženevu...

Nataša je Luku ubrzo predstvaila svim svojim prijateljimai rodbini, a ćerku Hanu je takođe upoznala sa vojim novim izabranikom. Ovu ljubav svi su podržali, a Nataša je verovala da je njihov ponovni susret zapravo znak.

Posle samo nekoliko meseci zabavljanja pevačica je ostala u drugom stanju. Bila je presrećna kada je saznala da čeka devojčicu.

Sve svoje obaveze je zapostavila i okrenula se porodici. Luka, koji se predstavljao kao IT stručnjak, radio je, ali često i izlazio. Nataša je takođe izlazila, ali mnogo manje jer joj drugo stanje to nije dozvoljavalo.

Odlučili su da se venčaju u septembru prošle godine. Svadbu su organizovali na Ibici baš gde su se i upoznali, a od gostiju bio je samo najuži krug prijatelja.

Ubrzo po povratku Nataša je sve više sedela kod kuće dok je njen dragi izlazio i nastavio da oženjen a kao momak živi. Tada su već do pevačice stizale vest da joj muž nije veran.

Porodila se u februaru ove godine. Srećni tata došao je po mamu i bebu u porodilište, ali, po poratku kući, njegovo interesovanje za bebu je splaslo. Tako je nastavio da se ponaša i kasnije. Izlazio je i provodio se dok se pevačica brinula o bebi. I tako sve do jedne večeri kada se pijan u pola noći vratio kući i kada mu je našla oruke drugih devojaka u telefonu.

Tada je počela žestoka rasprava koja se završila tako što je Luka Natašu udarao, stezao za ruku... Čekala je da on krene na put kako bi otišla iz stana i zaputila se na lekarski pregled i da prijavi supruga za porodično nasilje.

Od tada se više nisu videli. Nataša mu je izbacila stvari iz stana, a ostala je uskraćena i za automobil koji je Lazukić prepisao na svoje ime. Osim toga, mnogo novca je potrošila na njihova zajednička ulaganja što se na kraju sve ispostavilo kao jedna velika greška jer je nasilnik želeo da sve to medijima predstavi kao potpuno drugačije. Počeo je da priča da je on sav novac davao za sređivanje kuće u Čeneju, kao i da želi da mu ona to vrati.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 23. Јун 2018. у 8:18 PDT

Sramno je bilo i to što je Luka čuvao čak i neke račune sa njihovih zajedničkih ručkova što je pokazivalo na to da njemu ljubav nijednog momenta nije bila razlog zbog kog su bili u vezi a kasnije i u braku.

Pokušao je da iznudi od nje mnogo, a kako se kasnije ispostavilo, organizovao je čak i krađu na salašu kako bi naudio pevačici.

Njihov brak je završen onog dana kada je podigao ruku na nju, ali zakonski još uvek traje pošto su nekadašnji supružnici još uvek na sudu i vode borbu.

Nataša svake srede ćerku odovodi u Centar za socijalni rad kako bi porvela pola sata sa ocem.

Danas, ona uživa bez muškarca u svom životu, srećna je nasmejana i vredno radi. Ćerke Hana i Katja su njena najveća podrška i razlog za njen osmeh kog će danas verujemo biti na pretek jer joj je rođendan koji će poroslviti sa njoj najbližima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 11. Јун 2018. у 5:49 PDT

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 2. Авг 2018. у 11:35 PDT