Lifestyle

Nećete odoleti: Maksimalno hrskavi pomfrit po savetu Seke Aleksić

Autor: | 09/06/2021

Ishrana Seke Aleksić je važan segment u životu folk zvezde, jer je oduvek vrlo pazila šta i koliko jede. Pored zdrave hrane i redovnih lakih obroka koji nutricionisti savetuju svima, ponekad se slučajno desi i dan “za varanje”.

Nećete odoleti: Maksimalno hrskavi pomfrit po savetu Seke Aleksić

Kako dolazi leto sve pripadnice lepšeg pola se trude da pripaze na ishranu, i da na zdrav način dođu do željene figure. S obzirom da bi trebali da se pridržavate planiranog zdravog režima mesecima, ima dana kada je to teško izvodljivo, skoro nemoguće. I tada dešava da mnogi utehu pronađu u brzoj hrani, od koje vam kreće voda na usta.

Pošto je Seka Aleksić voditelj emisije "Majke i snajke" u kojoj se domaćice takmiče u svojim u kulinarskim veštinama, podelila je važan savet koji je mnogima pomogao.

Naime, da biste dobili savršen pomfrt, neophodno je da budeo neodoljivo hrskav. Kako se to postiže rekla je Seka takmičarima:

Pročitajte: Bio je uz nju u najtežim trenucima - Ovo je čovek na koga se Seka Aleksić godinama oslanja (FOTO)

 

- Krompir se prvo malo ukuva, do nekih 80 procenata, a onda se procedi i stavi u vrelo ulje - rekla je Seka, a takmičarke i članice žirija priznale su da nisu znale za ovaj trik koji ih je oduševio.

Komentari (0)

Loading