Lepota

Otišla u crnke: Jelena Đoković šokirala i Noleta i nas promenom boje kose, komentari su podeljeni! Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Frizura Jelene Đoković na meti je komentara javnosti, jednako često kao i njen brak

Otišla u crnke: Jelena Đoković šokirala i Noleta i nas promenom boje kose, komentari su podeljeni! Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Budući da preferifa jednostavnost i prirodni izgled, potpuno očekivano od Jelene Đoković bilo je da u doba beauty ekspolozije ignoriše tretmane protiv starenja, kao i one za invazivnu negu i ulepšavanje. Ostala je verna stilu života koji ne zahteva upotrebu hijalurona, botoksa, istovremeno nije mnogo menjala pramenovima prošaranu kosu. Delimično zbog toga, delimično zbog načina na koji je ona stilizuje, frizura Jelene Đoković stalno je na meti komentara. 

Pročitajte: Novak i Jelena na svadbi svog kuma u izdanju koje je zapalilo mreže: Evo šta se sad zamera supruzi najslavnijeg svetskog tenisera (FOTO)

ATA Images

 

Ako je kosu pokupila njeni i fanovi njenog supruga Novaka Đokovića pitaju se zašto, ako ju je uplela u pletenicu raspravlja se o tome da li je to shodno njenim godinama, ako je pak blago uvije i razbaruši znaju da je kritikuju i kažu da nije pogodila priliku i temu. Jednom rečju - Ljudima se ne može ugoditi, a čini se da Jelena to ni ne pokušava.

Pročitajte: U helankama i bez šminke: Snimak Jelene Đoković u kućnom izdanju dok vežba sigurno ćete pogledati više puta, da li je ovo stvarno ona?

Instagram

 

Svoj fazon neguje, ipak nedavno se odlučila na jednu mini promenu - nije više plavuša. Novakova supruga kosu je ofarbala u braon mahagoni i njome se pohvalila na društvenim mrežama. Korekcija joj je svakako prijala i malo je onih kojima se ovaj njen potez nije dopao.

Pročitajte: Jelena, Saška ili Letisija? Evo ko je omiljena snaja Dijane Đoković, ovo niko nije očekivao

 

 

Frizura Jelene Đoković opet je u prvom planu, a komentari su sada samo pozitivni.

Komentari (0)

Loading