Lepota

Iza nje su skandali i jedno ubistvo! Trauma ostavila traga na glumicu Oliveru Viktorović: Evo kako danas izgleda (FOTO)

Izgled Olivere Viktorović doživeo je s godinama očekivanu transformaciju

Iza nje su skandali i jedno ubistvo! Trauma ostavila traga na glumicu Oliveru Viktorović: Evo kako danas izgleda (FOTO)

Instagram

Specifičan izgled Olivere Viktorović poslužio je rediteljima da je od mladalačkih dana, pa sve do danas biraju za posebne uloge, male ali vrlo upečatljive i prodorne. Tako je ćerka glumca Mihajla Viktorovića stakla popularnost, a naposletku i mogućnost da razvije pedagoške sposobnosti, sa suprugom otvori pozorište i lati se brojnih drugih društveno korisnih aktivnosti.

Pročitajte: Dečko Mirjane Karanović je zgodan, pravi mačo: Pogledajte fotografije sa letovanja, ljubav uvek nađe put

 

 

Nažalost, njeno ime svojevremeno je uplitano u neke skandale, naravno ne njenom željom, jer ona lično ništa nije bila kriva osim što je bila u srodstvu sa ženom koja je izvršila ubistvo, ipak mediji su to iskoristili da se dublje pozabave životom glumice, koja je do tada uživala u poslu koji voli i porodici koju osim supruga sačinjavaju sin Mihajlo i ćerka Bojana. Ta vrsta popularnosti nije se dopala Oliveri te je birala da se povuče iz javnosti, zbog čega je publika dugo nije videla na malim ekranima, pa ni na javnim događajima. Sinoć je učinila ustupak i pojavila se na jednoj od projekcija FESTA sa ćerkom, kada je iznova svojim ponašanjem i izgledom privukla pažnju.

Pročitajte: RAZVELA SE Ljiljana Stjepanović: OVO MNOGO BOLI, muškarac mi više ne treba

 

 

Na izgled Olivere Viktorovoić neosporno je uticalo sve što je zadesilo njenu familiju, istovremeno život u globalu, njegove dobre pa i one loše strane ostavile su tragove na njenom licu, ipak ono što su svi primetili je da je uprkos svemu do izražaja došao isključivo njen osmeh i zadovoljstvo ispunjene i srećne žene.

Pročitajte: Izgradila je prelep život daleko od medija: Ovo je Jovana, ćerka Dare Džokić i Bogdana Tirnanića (foto)

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading