Lepota

Jelisaveta Orašanin se ofarbala u plavo! Kada se vratila od frizera ni muž je nije prepoznao: Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Jelisavete Orašanin šokirao je mnoge

Jelisaveta Orašanin se ofarbala u plavo! Kada se vratila od frizera ni muž je nije prepoznao: Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Svima je dobro poznato koliko supruga uspešnog košarkaša Miloša Teodosića vodi računa o svom fizičkom izgledu, zdrava ishrana i redovni treninzi njena su rutina, te ne čudi što važi za jednu od najzgodnijih poznatih dama. Njena lepota takođe mami uzdahe mnogih pripadnika jačeg pola, dok su modni odabiri kao uostalom i celokupan izgled Jelisavete Orašanin mnogim damama nepresušna inspiracija i tema koja se često na društvenim mrežama komentariše. I ovog puta nije ništa drugačija situacija, pa je selfi koji je ona objavila na svom "Instagram" profilu napravio pravi bum i glavna je tema već danima.

Naime, glumica je pozirala odevana u stilu devedesetih, sa vatreno crvenim karminom na usnama, kajlama oko vrata, glomaznim minđušama i interesantnim naočarima za sunce, međutim ono što je svima zapalo za oko jeste njena frizura, tačnije boja kose.

Pročitajte: Prva slika sina Bogdana - Ponosna mama Jelisaveta nije izdržala da ne pokaže svima kako izgleda! Pogledajte koliko je sladak (FOTO)

Instagram

 

Svojoj prepoznatljivoj tamnoj nijansi glumica je za potrebe uloge koju igra pridodala plave pramenove koji su učinili da ona izgleda potpuno drugačije, ali ništa manje atraktivno.

Pročitajte: Iz porodice Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića stižu najlepše vesti o deci - Četiri je njihov magičan broj (FOTO)

Instagram

 

Naprotiv, iako su svi navikli da ona sa kosom ne eksperimentiše preterano, ovakav izgled Jelisavete Orašanin naišao je samo na pozitivne komentare, te nas ne bi začudilo da dolazak lepih i sunčanih dana glumicu navede da se poigra sa bojama i unese proleće u svoju tamnu kosu koja je u neku ruku njen zaštitni znak.

Komentari (0)

Loading