Lepota

Marija Veljković svoju plavu kosu ošišala do glave: Rastko u šoku, nije se u tu ženu zaljubio (FOTO)

Frizura Marije Veljković must have je ovog leta

Marija Veljković svoju plavu kosu ošišala do glave: Rastko u šoku, nije se u tu ženu zaljubio (FOTO)

Instagram

Godinama unazad frizura Marije Veljković bila je više-manje iste dužine. Voditeljka Javnog servisa korigovala je eventualno boju i stil feniranja, ali je ostala dosledna sebi i već poznatom načinu šišanja. Promena kose došla je sa novom sezonom emisije “Novi početak” i sve je šokirala, ponajviše njene naslednike Nevu, Rosu i Đurađa, koji su navikli da je viđaju u potpuno drugom izdanju. 

Pročitajte:Marija Veljković bez šminke izgleda ovako: Ova fotografija je dokaz da žene sa televizije nisu savršene, da li biste je prepoznali?

Instagram

 

Marijin emotivni izabranik, glumac Rastko Janković, takođe je prijatno iznenađen a kako i ne bi kad je frizura Marije Veljković novi trend u svetu.

Pročitajte:Modno usklađene u istoj kombinaciji: Marija Veljković sa ćerkom Nevom prošetala ulicom, svi su se okrenuli i gledali im u obuću (FOTO)

Luka Šarac

 

Sve žene zaljubljene su u kosu dužine malo iznad ramena, ravno isfeniranu koja se lako održava.

Pročitajte: Sada se sigurno ne bi odlučila za ovakvu venčanicu: Pogledajte fotke sa prvog venčanja Marije Veljković, usne su joj bile duplo manje (FOTO)

Boško Karanović

 

Ulicama Njujorka, Milana, Pariza i Londona sve češće se može videti baš taj stil, i nije tajna da dame u njemu izuzetno uživaju.

Pročitajte:Da li je kraj? Marija Veljković progovorila, mislim da treba da odtugujemo, moramo dalje (video)

Instagram screenshot @mare.veljkovic

 

Marijini pratioci takođe su oduševljeni ovom promenom. Samo pozitivni komentari se mogu čuti, ali najpre to da sa novom frizurom ona izgleda poput devojčice.

Pročitajte:PREKID TRUDNOĆE nije dolazio u obzir! Mariji Veljković svi čestitaju, bravo mama FOTO

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading