Celebrity News

Nije mi ostalo još mnogo vremena: Tanja Bošković tužnim saopštenjem svima SLOMILA SRCE, ćerka je uz nju

Ćerka Tanje Bošković perspektivna je glumica

Nije mi ostalo još mnogo vremena: Tanja Bošković tužnim saopštenjem svima SLOMILA SRCE, ćerka je uz nju

Ćerka Tanje Bošković, Lana Karaklajić, krenula je majčinim stopama, što je izuzetno obradovalo fanove čuvene dramske umetnice, a kako je bilo i očekivano istoga trena krenula su poređenja.

Pročitajte: "Ona je od mog sina napravila čoveka, postigla je čudo": Ovo je Tanja Bošković rekla o snaji Katarini, evo kako ona izgleda (FOTO)

 

Boško Karanović

 

Iako je ćerka Tanje Bošković posebna i jedinstvena u svakom pogledu, i kao mlada atraktivna žena i kao umetnica, godinama unazad raspravlja se je li lepša i talentovanija od majke. Pre izvesnog vremena Lana je postala i majka a Tanja ne krije da isključivo savete tog tipa, a vezane za domaćinstvo i majčinstvo razmenjuje sa ćerkom, dok o glumi uopšte ne pričaju.

Pročitajte: Tanja Bošković na pragu osme decenije po prvi put zaprošena: Evo koji muškarac se na to osmelio, četiri decenije je mlađi od nje (FOTO)

Boško Karanović

 

Boškovićeva smatra da bi se bespotrebno mešala u ćerkine profesionalne izbore jer je usledila znatna promena u kulturi, te da o novom razdoblju ona ne zna mnogo.

- Moja generacija je bila zaštićena ljubavlju naših kolega, profesora, ljudi su o nama brinuli, nisu nas tako lako trošili. Njima je teže nego što je bilo nama. Zato što su prepušteni lošem ukusu onih koji kreiraju kulturu. U manjini su oni koji rade ono za šta ih kulturna zajednica plaća. Moja generacija nije imala tehnološku podršku. Volela bih da smo mi imali te fantastične podove koje su imali ta druga pozorišta, svetla, neverovatne mikrofone nevidljive, koji čine da svaki najfiniji ton pređe u publiku. Mi to nismo imali, imali smo crknute mačke, pacove po scenama, ali smo radili sa velikom ljubavlju. Žao mi je što nismo bili bogatiji u pozorišnom smislu, što nismo mogli više da putujemo po svetu i da se družimo. Današnji mladi imaju tu mogućnosti - rekla je Tanja, pa dodala:

- Ja sam davno u penziji u dobrom sam položaju i dalje posle 50 godina bavljenja ovim poslom, stojim uspravno, zdrava i relativno normalna. Nemam više vremena da se pojavljujem na televiziji, u serijama i na filmu. Nije mi ostalo tako mnogo vremena, koliko vi imate. Biram onaj način života koji će mi doneti mir, radost i mora čovek da misli o poslednjem - zaključila je.

Pročitajte:  Napadnuta Tanja Bošković, evo u kakvom se stanju nalazi glumica

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading