Lepota

Ponosna na svoju ruku i svoje ožiljke: Pogledajte kako izgleda Dea Đurđević na plaži, ne nosi čak ni gornji deo kupaćeg (FOTO)

Izgled Dee Đurđević u toplesu naširoko se komentariše

Ponosna na svoju ruku i svoje ožiljke: Pogledajte kako izgleda Dea Đurđević na plaži, ne nosi čak ni gornji deo kupaćeg (FOTO)

Otkako je kročila na našu javnu scenu izgled Dee Đurđević jedna je od onih tema o kojima se naširoko priča. Atraktivnost, šarm i osmeh kojim pleni svrstali su je među najharizmatičnije dame sa TV ekrana, međutim teška saobraćajna nezgoda koju je pre četiri godine doživela uticala je u određenoj meri da voditeljka dobije na kilaži.

Ipak, čim se oporavila ona se posvetila svom fizičkom izgledu, a upornost se isplatila, te je uspela, kako je sama jednom prilikom rekla, da smrša čak 30 kilograma:

 

Instagram

 

 

- Zahvaljujući doktorima s Vojnomedicinske akademije smršala sam neverovatnih 30 kilograma. Tim od trojice lekara mi je napravio specijalni jelovnik kog se strogo pridržavam.

- Pazim šta uzimam od namirnica i sada se super osećam. Nakon operacije ruke ugojila sam se i imala 83 kilograma, a sada imam 53 - rekla je jednom prilikom Dea koja je pravi primer i motiv da možete ostvariti sve ako dovoljno želite.

Pročitajte: Vidi se da je boli - Dea Đurđević prvi put pred kamerama posle 22. operacije, evo kako sada izgleda (FOTO)

Ona se izdigla iz situacije na najbolji mogući način, nastavila je da radi kao da se ništa nije dogodilo, a pored komplimenata koje dobija za snagu volje i pozitivan stav, izgled Dee Đurđević takođe nailazi samo na pohvale.

Stajlinzi koje prezentuje često su na listama najbolje ocenjenih, a budući da smo u "Jutarnjem programu" navikli da je vidimo uglavnom smerno i elegantno odevenu, mnogi su se iznenadili kada je na njenom "Instagramu" osvanula fotka koja otkriva malo više.

 

Instagram

 

 

Naime, Dea je sa jednog luksiznog letovanja na kojem je uživala sa svojim izabranikom Mladenom podelila fotografije sa plaže i to u toplesu.

 

Instagram

 

 

Njeni atributi izbili su u prvi plan, ali i prirodna lepota budući da je na peskovitoj plaži Dea pozirala bez trunke šminke, te su se ređali pohvalni komentari i jasno je koliko joj je ovaj odmor prijao.

 

Komentari (0)

Loading