Moda

Haljina Nede Ukraden sakrila sve mane i istakla obline, idealna za leto: Otkrivamo vam gde je možete kupiti za 3500 dinara (FOTO)

Haljina Nede Ukraden privukla je sve poglede

Haljina Nede Ukraden sakrila sve mane i istakla obline, idealna za leto: Otkrivamo vam gde je možete kupiti za 3500 dinara (FOTO)

Haljina Nede Ukraden stoji joj kao salivena.

Pevačica Neda Ukraden pored moćnog vokala može se pohvaliti i neverovatnim izgledom i činjenicom da su godine za nju samo broj.

U fokusu su neretko i njene modne kombinacije za koje se gotovo uvek bez greške opredeli, a budući da su i te kako moderne i prikladne za mnoge pripadnice lepšeg pola koje do sebe drže, ne čudi što je Nedin stil nepresušna inspiracija.

Pročitajte: Da li biste vi ovako smeli na ulicu? Neda Ukraden u najkraćem šorstu IKADA, pogledajte kako joj izgledaju noge i butine (FOTO)

 

Da i ovog puta modni izbor, tačnije haljina Nede Ukraden dođe do izražaja zaslužan je Belgrade River fest, a s obzirom na važnost događaja, na crvenom tepihu pevačica se pojavila veoma elegantno stilizovana zbog čega su svi pogledi bili usmereni ka njoj.

 

Boško Karanović

 

Roze haljina Nede Ukraden savršeno joj je pristajala. Reč je o dugačkoj čipkanoj toaleti V izreza koju krase interesantni detalji i aktuelni puf rukavi. 

Nedin struk i vitku liniju savršeno je istakla, a mnogi su komentarisali i da je pevačica izgledala poput princeze iz neke moderne bajke.

Boško Karanović

 

 

Outfit je pevačica upotpunila brendiranim cipelama i torbicom u sličnoj nijansi, kao i odličnom frizurom, make up- om i diskretnim nakitom.

 

Boško Karanović

 

 

Da se odlično oseća u svojoj koži govori Nedin osmeh koji su zabeležili okupljeni fotoreporteri, a komplimenti na račun njenog stajlinga i celokupnog izgleda samo su se nizali.

Mi smo za vas sličnu haljinu samo u drugoj boji pronašli u Zari za samo 3590 din: 

Zara

 

 

 

Komentari (0)

Loading