Lepota

Dragana Katić uradila intervenciju na licu, kad se pogledala u ogledalo ŠOKIRALA SE: Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Estetske korekcije Dragane Katić znatno su utisale na stanje voditeljkine kože

Dragana Katić uradila intervenciju na licu, kad se pogledala u ogledalo ŠOKIRALA SE: Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Estetske korekcije Dragane Katić uvek su bile umerene, toliko da čak i oni koji je poznaju nisu mogli da kažu da je na sebi nešto radila.

Pročitajte:Odelo Dragane Katić - savršeni odabir za proslave: Pogledajte kako prikriva nedostatke, možete ga lako iskopirati kod krojačice (FOTO)

Voditeljka emisije “Nikad nije kasno” vrlo je posvećena  nezi kože lica i tela. Stalno se sa lekarima i hirurzima konsultuje oko novih neinvazivnih tretmana, a nije tajna da starenje ona sprečava masažama, ubrizgavanjem voćnih kiselina pa i botoksa.

Instagram

 

Sve to doprinosi dobrom Draganinom izgledu na kojem joj mnogo mlađe koleginice mogu pozavideti. 

Pročitajte:Ja imam dva sina sa tvojim mužem: Evo kako je protekao susret i razgovor Dragane Katić sa ženom koja se udala za njenog partnera

Esteske korekcije Dragane Katić nešto su o ćemu voditeljka i javno vrlo često govori. Putem Instagrama ona sa javnošću deli tajne svoje nege i lepote te je tako otkrila da je ranijh godina podizala kapke, dok se danas iz ordinacije doktorke u koju ima puno poverenja javila sa novim obaveštenjem.

Instagram

 

 

Svega par dana ostalo je do Draganinog odlaska na more, a pre toga ona je poželela da svoju zrelu kožu dobro nahrani. To je i učinila ubrizgavajući vitamine tretmanom biorevitalizacije.

Pročitajte:Potpuno se slomila pred kamerama: Draganu Katić preplavile emocije kad je čula ove reči, suza suzu stiže

Za ovim kozmetičkim tretmanom žene širom sveta lude, a Dragana je sa damama na društvenim mrežama  podelila i vrlo vidljive rezultate.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading