Lepota

Slavica Rokvić se skinula u kupaći: Marinkova udovica pokazala telo u 58. godini, evo zašto je glavna tema ogovaranja (FOTO)

Izgled Slavice Rokvić na meti je komentara

Slavica Rokvić se skinula u kupaći: Marinkova udovica pokazala telo u 58. godini, evo zašto je glavna tema ogovaranja (FOTO)

Izgled Slavice Rokvić u kupaćem glavna je tema na društvenim mrežama.

Udovica Marinka Rokvića svojim brojnim talentima i inspirativnim objavama na društvenim mrežama nikog ne ostavlja ravnodušnim, a njen "Instagram" nalog veoma je praćen upravo iz razloga što se tamo mogu naći saveti zlata vredni.

 

 

Uglavnom se u istima pronalaze pripadnice nežnijeg pola kojima je prirodni izgled Slavice Rokvić takođe tema interesantna za komentarisanje, pa često nailazimo i na njene beauty trikove kojima uspeva da održi mladolikost i svežinu.

Pročitajte: Hoćete li je prepoznati? Ovako je Slavica Rokvić izgledala kao devojka, sada je jasno koje je sve OPERACIJE radila (FOTO)

Izgled Slavice Rokvić inspiracija je mnogim damama njenih godina, ali i znatno mlađim budući da se na njenom licu ne vidi da će u oktobru proslaviti 59. rođendan.

 

 

Da je takođe i u odličnoj formi i da se može pohvaliti besprekornom linijom saznalim smo putem njenog Instagrama gde je objavila fotku sa plaže.

Leđima okrenuta objektivu pozirala je u atraktivnom kupaćem kostimu na pruge i ostavila mnoge bez daha posebno jer su retke prilike da je vidimo u ovakvom izdanju.

Instagram

 

 

Zategnuto telo i savršen struk prvo je što zapada za oko na ovoj fotki, te ne treba da čudi što je izazvala ogromnu pažnju i što je izgled Slavice Rokvić tema o kojoj se polemiše na društvenim mrežama.

Komplimenti su bili neizostavni jer očito je da ova dama i te kako vodi računa o sebi, te izgleda sjajno bez bilo kakvih filtera i fotošopa.

Komentari (0)

Loading