Lepota

SRCE NE BIRA: Ministarka Darija Kisić se u 47. godini vratila STAROJ LJUBAVI, pogledajte prve fotografije

Frizura Darije Kisić sve oduševila

SRCE NE BIRA: Ministarka Darija Kisić se u 47. godini vratila STAROJ LJUBAVI, pogledajte prve fotografije

ATA Images

Kada se domaća javnost upoznala sa prof. dr Darijom Kisić, koja je tokom epidemije korona virusa bila članica kriznog štaba, a potom postala ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, ona je bila dugokosa plavuša, odmerenog, klasičnog, damskog stila, čiji je izgled očaravao. Frizura Darije Kisić, od tada se promenila, iako je imidžu ostala dosledna.

Pročitajte: Letnja haljina Darije Kisić Tepavčević je lagana, damska i prikriva sav višak! Evo gde je možete kupiti za 2500 dinara! (FOTO)

Naime, u jednom momentu ministarka je svoju dugu plavu kosu skratila i svom izgledu tako dala određenu notu ozbiljnosti. Ipak, posle dve godine, došlo je vreme za promenu, frizura Darije Kisić ponovo je drugačija.

 

 

Ministarka za brigu o porodici i demografiju, ponovo je dugokosa, a ova promena oduševila je mnoge. Svežina u izgledu Darije Kisić, koju je donela nova frizura, primetna je, a mnogi komentarišu da ministarka izgleda nikad bolje, kao i da je ova promena učinila da izgleda mlađe.

 

 

Pročitajte: Modni trik Darije Kisić ćete primeniti već danas - Evo kako kaputom sakriti višak kilograma (FOTO)

Brojni komplimenti našli su se ispod njenih objava na "Instagramu", a da i njoj promena prija vidi se po širokom osmehu, koji sa lica ne skida.

 

 

 

Ata Images

 

 

Pročitajte: Sako Darije Kisić ne bi obukla svaka ministarka! Pink je definitivno njena boja, a da li biste se vi usudile da ga nosite? (FOTO)

 

Ata Images

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Boki Köln

11:06 16.08.2023

Vidi se po obimu poprsja da je veoma inteligentna Žena!