Lepota

Više ne liči na sebe: Fotografije Adrijane Lime sa novim filerima u licu šokiraju svet, pogledajte kako sad izgleda

Estetske korekcije Adrijane Lime već neko vreme izazivaju veliku pažnju svetske javnosti

Više ne liči na sebe: Fotografije Adrijane Lime sa novim filerima u licu šokiraju svet, pogledajte kako sad izgleda

Guliver Getty Images

Estetske korekcije Adrijane Lime vrlo su očigledne i po mišljenju mnogih neukusne.

Otkako se porodila sa trećim detetom nekada najangažovanija manekenka sve čini kako bi figuru dovela do savršenstva i vratila se na modne piste kojima je ranijih godina dominirala.

Pročitajte: Posle Marka Jarića se nadala sreći: Otkriveno šta se dešava u braku Adrijane Lime, pogledajte šta joj je uradio novi muž

Dva puta dnevno bivša supruga Marka Jarića vežba cross fit, drastično je korigovala, već poprilično rigorozan, način ishrane i ide ka svom cilju.

Jamie McCarthy/Getty Images

 

Kilogrami se lagano tope, mišići vraćaju na staro a otišlo se i korak dalje što su joj fanovi i ljubitelji mode oštro zamerili.

profimedia

 

Estetske korekcije Adrijane Lime stavka su koju je, po mišljenju mnogih, manekenka mogla da preskoči, a razlog je očigledan.

Pročitajte: Svi su je ogovarali zbog kilaže i filera: Adriana Lima konačno uslikana, šokiraćete se kako sada izgleda (FOTO)

Lepa Brazilka navodno je ubrizgala filere u delove lica za koje je verovala da će dodatno istaći njenu lepotu, ali je po svoj prilici u tome preterala.

profimedia

 

Ako se pogledaju njene ranije fotografije jasno kao dan se vidi da joj je kontura lica sada potpuno izmenjena i da to nema veze sa viškom postporođajnih kilograma već iksljučivo filerima i botoksom.

Dokaz kako ona sada izgleda su slike nastale na aerodromu u Sidneju odakle se vraćala u društvu svog dečka Andrea Lemersa. 

Pročitajte: Veliki porodični skandal: Nakon što je Adrijana Lima našla novog muža, ćerke odlučile da budu sa Jarićem! Ovo su detalji

Manekenka je po povratku iz Australije uslikana od strane paparaca bez trunke šminke.

profimedia

 

Da li se i vama čini da je preterala?

profimedia

 

profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading