Celebrity News

Posle Marka Jarića se nadala sreći: Otkriveno šta se dešava u braku Adrijane Lime, pogledajte šta joj je uradio novi muž

Muž Adrijane Lime uspešan je producent i nimalo sličan Jariću

Posle Marka Jarića se nadala sreći: Otkriveno šta se dešava u braku Adrijane Lime, pogledajte šta joj je uradio novi muž

Guliver Getty Images

Da je muž Adrijane Lime velika podrška manekenki videlo se na Kanskom filmskom festivalu. Andre Lemers izazvao je ovacije kada je Limi naočigled fotoreportera udelio francuski poljubac, a zapažena je ostala i njegova susretljivost na crvenom tepihu.

Pročitajte: Veliki porodični skandal: Nakon što je Adrijana Lima našla novog muža, ćerke odlučile da budu sa Jarićem! Ovo su detalji

Dok je bivša supruga Marka Jarića ponosno koračala i pozirala, on se potrudio da joj namesti haljinu što je svima zapalo za oko.

Andreas Rentz/Getty Images

 

 

Divan odnos koji par gaji očigledno je rezultat velike ljubavi, dok je kruna divnih emocija sin kojeg je manekenka donela na svet pre više od osam meseci.

 

profimedia

 

 

Trudnoća je u velikoj meri promenila fizički izgled nekada najplaćenijeg fotomodela, a kako bi se što pre vratila na modnu pistu i zasijala u punom svom sjaju Adrijana vredno radi i trenira u čemu najveću podršku ima baš od Lemersa.

Pročitajte: Da ti zastane dah! Ćerka Marka Jarića i Adrijane Lime po lepoti zasenila majku! Pogledajte kako danas izgleda već velika devojka (FOTO)

 

Muž Adrijane Lime beskrajno je pažljiv, dobar, pravi je džentlmen što se videlo i nedavno kada je par uslikan na ulici po kišnom danu. Manekenkino ozareno lice posvedočilo je njenoj sreći u novoj vezi koja još uvek nije ozvaničena brakom.

 

profimedia

 

 

Pretpostavlja se da će i venčanje ubrzo doći na red, taman kada Adrijana vrati figuru na staro, kako bi mogla da ponese jednu od predivnih venčanica poznatih kreatora koje je zbog prirode posla već sve isprobala. 

Pročitajte: Omiljeni beauty trik Adrijane Lime neće se svideti svima, pogotovo ne dermatolozima

I dok mnogi raspravljaju da li će supruga našeg proslavljenog košarkaša sa kojim ima dve ćerke Sijenu i Valentinu zaista ponovo stati na ludi kamen, ima i onih koji bi voleli o njenom izabraniku nešto više da doznaju.

 

profimedia

 

 

Muž Adrijane Lime uspeo je da sačuva od medija svoju privatnost, a sve što se o njemu zna je vezano za poslovne uspehe. Andre radi u zabavnoj industriji, bio je kreativni direktor i producent 'Hollywood Gang' produkcijske kuće od 2016. godine, da bi 2020. godine postao njihov partner. Takođe, poslednjih sedam godina je direktor 'MiLu entertainment' kompanije.

 

 

Komentari (0)

Loading