Lepota

Ko ju je nagovorio na ovu intervenciju? Pogledajte šta je voditeljka uradila od svog lica i kako sad izgleda (FOTO)

Lepota Sanje Kužet nešto je po čemu je voditeljka prepoznatljiva

Ko ju je nagovorio na ovu intervenciju? Pogledajte šta je voditeljka uradila od svog lica i kako sad izgleda (FOTO)

ATA Images

Pored profesionalizma i pozitivnog stava, voditeljka popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" ističe se i sjajnim izgledom, pa je lepota Sanje Kužet po mišljenju mnogih jedan od njenih najjačih aduta, kojom gledaoce prikiva uz male ekrane.

Promo

 

 

Iako je nedavno napunila 40 godina, za ovu damu vreme kao da je stalo, a posebno ona oduševljava svojom prirodnošću, te se mnoge dame pitaju kako uspeva da izgleda tako mladoliko.

Pročitajte: Muž Sanje Kužet ne može da zadrži suze - Oglasila se zajedničkom fotografijom sa letovanja i saopštila PREDIVNE VESTI, čestitke se nižu

Budući da je nedavno pokrenula liniju detoks sokova koji su nastali iz Sanjine želje da svoje dugogodišnje iskustvo prenese onima koji žele da steknu zdrave navike i doteraju liniju, jasno nam je kako ona održava sjajnu figuru, a šta je razlog njene blistave kože i sjajnog tena saznali smo sada putem njenog "Instagram" naloga.

Instagram

 

 

Naime, ona je odlučila da sa damama koje je prate podeli kako neguje svoju kožu lica, a uprkos tome što nije pobornik estetske medicine već prirodnog izgleda, ona je odlučila da se podvrgne jednom tretmanu.

Instagram

 

 

Naime, voditeljka je uradila neinvazivni tretman uklanjanja bora mezoterapijom čime se sama pohvalila na "Instagramu", a mnoge pripadnice lepšeg pola složne su u mišljenju da je lepota Sanje Kužet nakon istog još više došla do izražaja.

Instagram

 

 

- Otišla sam na drugi tretman mezoterapije kojim uklanjam sitne bore i poboljašavm hidrataciju i elastzičnost kože. Nakon toga mogu potpuno neometano da nastavim svoje dnevne aktivnosti - objasnila je Sanja i pokazala svoje lice bez trunke šminke i to samo nekoliko minuta nakon tretmana.

Instagram

 

 

Ovim potezom Sanja je još jednom pokazala zbog čega važi za jedno od najlepših TV lica, ali takođe i stavila do znanja svima da nakon četrdesete dosta više mora da se ulaže u negu kože kako bi ona zadržala blistavost i jedrinu.

.

Komentari (0)

Loading