Lifestyle

Keba i Olja USPELI da izbace Igora Kojića iz porodične kuće: Pogledajte gde sada živi Severinin bivši muž, dušmani se smeju (FOTO)

Dom Igora Kojića momački je kutak

Keba i Olja USPELI da izbace Igora Kojića iz porodične kuće: Pogledajte gde sada živi Severinin bivši muž, dušmani se smeju (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Do pre koju godinu dom Igora Kojića bila je vila na Bežanijskoj kosi, koju su kupili i opremili njegovi roditelji Olja i Dragan Kojić Keba. Mada je kuća izuzetno prostrana, poseduje dva nivoa, garažu i dvorište sa predivnom baštom i bazenom, bivši muž Severine Vučković odlučio je da se odseli i život nastavi u stanu, za koji su pojedini mediji pisali da je kupio zahvaljujući finansijskoj pomoći Milana Popovića. Igor se dugo dvoumio da li to da uradi, najpre zbog toga što nije želeo da roditelje ostavi same u ogromnoj kući. Kada se već sestra Nataša odselila u Ameriku, namera mu je bila da što duže ostane sa njima, te je čak i sa suprugom i njenim sinom Aleksandrom tu boravio.

Pročitajte: Igor Kojić konačno otkrio razloge razvoda od Severine: Nećete verovati KO je sve SUDELOVAO u razlazu! Nisu Keba i Olja

Dejan Milićević

 

Dejan Milićević

 

U neko doba, on je navodno shvatio da je došlo vreme da konačno izgradi svoj dom, zbog čega je došlo do kupovine nekretnine, čijem renoviranju, budući da se razveo, je pristupio sam. Dom Igora Kojića topla je nekretnina, opremljena specifičnim detaljima. Već na prvi pogled zaključuje se da je reč o muškom stanu. Nameštaj je moderan i minimalistički, preovlađuju svetli i čisti tonovi, a veruje se da sa njim ovde najviše vremena provodi njegova devojka Teodora Bjelica.

Ono što je sigurno, Igorov novi stan dosta je skromniji od roditeljske kuće, a sigurno i od Severininog penthausa u Zagrebu u koji se slatko uselio kad se venčao sa njom. 

Pročitajte: Da li je ovo dokaz da je ostao i bez glumice? Igor Kojić poslao jasnu poruku: Ne može lepota toliko da privuče koliko... FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading