Lifestyle

Dok joj majka živi u luksuzu i ima vikendicu, evo gde se sa mužem uselila ćerka Mirjane Bobić Mojsilović: Fotografije će vas šokirati

Dom Mile Mojsilović prekrasan je kutak za dvoje

Dok joj majka živi u luksuzu i ima vikendicu, evo gde se sa mužem uselila ćerka Mirjane Bobić Mojsilović: Fotografije će vas šokirati

Kada se pre godinu dana ćerka Mirjane Bobić Mojsilović udala svi su istoga trena zavirili na njen Instagram profil ne bi li saznali nešto više o zgodnom mladoženji, fotografu i snimatelju Ivanu. Mnoge je, s druge strane, zanimalo na koji način mlada Mila provodi vreme u braku, gde sa suprugom putuje, ali najpre se znatiželja Mirinih fanova probudila kada je reč o novom životnom prostoru njene naslednice. Kako izgleda dom Mile Mojsilović, arhitekte i profesorke na fakultetu svi su se pitali, a nekoliko kadrova osvanulih na njenom profilu dalo je blagi utisak o tome.

Pročitajte: Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović donela neočekivanu odluku! Spakovala kofere i napustila muža: Uzburkani odnosi i sa majkom (FOTO)

Za početak ćerka Mirjane Bobić Mojsilović i njen suprug fotografisali su se u dnevnom boravku, a na toj slici u prvi plan dospela je prekrasna sivo-bež ugaona garnitura i minimalizam.

Instagram

 

 

Beli tonovi preovlađuju u Milinom i Ivanovom stanu, sa zidova visi tek pokoja urban-art slika, stočić je unikatne izrade, a kuhinja je tek posebna priča.

Pročitajte: Predaje na fakultetu, a obukla se OVAKO! Evo zašto svi ogovaraju ćerku Mirjane Bobić Mojsilović (FOTO)

Dom Mile Mojsilović nakon fotografije prostorije u kojoj ona i suprug pripremaju hranu dobio je potpuno drugačiju notu. Ormarići su izrađeni od medijapana i obojeni u belu boju. Gornji su pak obloženi ogledalima, a na pojedinim mestima nazire se drvo, od čega se urađene i stolice koje se blago naslanju na kuhinjsko ostrvo.

Instagram

 

 

Sa plafona vise lusteri, a ima i skrivenih svetiljki. Dosta zelenila i cveća takođe krasi dom Mile Mojsilović, a komentari nakon ove jedne slike je da je svoj život ona uredila tako da liči na bajku.

Pročitajte: Zbog ljubavi je muškarac i na ovo spreman: Iznenadićete se čime se bavi zet Mirjane Bobić Mojsilović

"Svaka čast za ideju i ukus" složili su se fanovi Mirine mezimice, a ona evo već godinu dana uživa u divnom braku sa svojim izabranikom, a svi se nadaju da će književnici ona uskoro podariti i unuče.

siniša trifunović weddings

 

 

Komentari (0)

Loading