Lifestyle

Nikad nije krila siromaštvo: Slomiće vam se srce kad vidite u kakvoj kući je odrasla Teodora Džehverović, pogled na nameštaj sve govori

Kuća Teodore Džehverović u kojoj je odrasla izgleda ovako

Nikad nije krila siromaštvo: Slomiće vam se srce kad vidite u kakvoj kući je odrasla Teodora Džehverović, pogled na nameštaj sve govori

Ata Images

Kuća Teodore Džehverović u Kačarevu veoma je skromna.

Jedna od najpopularnijih i najtraženijih mladih pevačica, Teodora Džehverović danas, može se reći, živi svoje snove. Veoma mlada napravila je uspeh na kakvom joj mnoge kolege mogu pozavideti.

 

 

Velikim trudom, radom i neospornim talentom sebi je priuštila život o kakvom je maštala, a uspela je i stambeno da se obezbedi i kupi sebi nekretninu u našoj prestonici.

Pročitajte: Skromna crvena kuća na kraju sela Bunibrod - Milica Pavlović se ne stidi da pokaže dom u kom je rasla, jedan detalj će vas rasplakati (FOTO)

Iako danas živi u Beogradu i uživa u luksuzu, ona se ne stidi činjenice da potiče sa sela, pa je tako jednom prilikom na društvenim mrežama osvanula i porodična kuća Teodore Džehverović u kojoj je ona provela deo detinjstva i stalno izvodila koncerte za svoju porodicu.

Instagram

 

 

- Mesto gde sam odrasla. Kačarevo. Kuća u kojoj sam živela i sanjala velike snove. Ovo je bila terasa gde sam svakodnevno imala "koncerte". Kada bih imala svoje performanse zamišljala bih kako su ljudi ispod koji me vole i podržavaju - napisala je u opisu fotografija na kojima imamo prilike da se uverimo kako je tada izgledala kuća Teodore Džehverović, a istim putem saznali smo i da je ona bila preslatka devojčica koja je i kao veoma mala obožavala životinje:

 

Instagram

 

 

- Evo otkud ljubav prema jarićima. Niste mi verovali da sam imala na tavanu jare, ne, ovo je jagnje zapravo, zove se Cacana - rekla je Teodora prisećajući se detinjstva.

 

Instagram

 

Instagram

 

 

U ovom malom mestu u Vojvodini, kako je sama priznala, imala je teško detinjstvo, zbog čega je danas veoma skromna i zahvalna na svemu što ima.

 

printscreen Paparazzo lov

 

 

- U baš nezgodno vreme sam došla na svet. Moja majka je, dok je sahranjivala svog oca, saznala da je u drugom stanju. I, to je bilo baš nezgodno vreme jer je sa moje tri godine krenuo jako turbulentan život za moju porodicu, za moju majku pogotovo, pošto je 2000. godine počela da se tuži sa rođenim sestrama. To nije bilo samo suđenje koji je čiji deo, nego su tu bili raznorazni momenti gde su dolazili i pretili i bili malo agresivni. Bila sam dete koje je gledalo ne tako lepe trenutke - istakla je Teodora u jednom intervjuu i dodala:

printscreen Paparazzo lov

 

- Sa jedne strane mi nije žao jer smo time spojili to naše malo što imamo, moj brat, majka, otac i ja. Što se tiče familije zaista ih nemam mnogo. Drago mi je što smo nas četvoro toliko bliski i što nisu uspeli nas da razdvoje. Držali smo se baš jako i bili tu za majku. Moja pokojna baka se šlogirala, jedanaest godina je bila nepokretna, živela je sa nama. Moja majka je i pristala da je čuva i zbog toga je krenuo čitav haos, zbog toga je i krenulo to suđenje.

 

-I kada me neko pita kako Kačarevo pamtiš, ne pamtim ga baš tako lepo. Žao mi je što je tako, jer je to moje rodno mesto. Neki misle da se stidim i da zato ne idem tamo, ali nije, nego samo nosim loše uspomene - ispričala je pevačica koja je oduvek želela da bude zvezda, a svoje snove uspela je i da ostvari.

 

Komentari (1)

Loading