Lifestyle

Dok Jovana i Željko Joksimović uživaju u vili od 2 miliona, ovde živi njegov brat Saša sa ženom i sinčićem: Pogled na nameštaj sve govori

Autor: | 02/08/2023

Dom Nevene i Saše Joksimovića predivno je uređena nekretnina

Dok Jovana i Željko Joksimović uživaju u vili od 2 miliona, ovde živi njegov brat Saša sa ženom i sinčićem: Pogled na nameštaj sve govori

Boško Karanović

Dom Nevene i Saše Joksimovića mesto je gde oni pronalaze zajednički jezik.

Nevena i Saša Joksimović jedan su od onih parova čiji odnos i te kako intrigira javnost. Tome umnogome doprinose objave koje je na "Instagramu" glumac u više navrata delio, pa su i česti naslovi na temu njihovih nesuglasica u braku.

Boško Karanović

 

 

Kada je glumac sredinom prošlog meseca na iznenađenje mnogih objavio da se razvodi od supruge sa kojom je 22 godine u braku, par je bio glavna tema svih medija, a ubrzo je zatim stigao demant i Sašina izjava ekskluzivno za naš magazin.

- Desilo se to da se napravila priča o razvodu preko Instagrama. Malo je glupo na taj način okončati život koji je trajao 22 godine. Kad se posvađamo ili sporečkamo, imamo internu šalu da kažemo: Izvini se, inače sad stavljam na stori. Moj telefon se razbio i ta objava je visila dva sata bez preke potrebe - rekao je glumac za "Story", a na pitanje da li je taj potez bio ishitren i plod nesporazuma, on je kratko odgovorio „Da“.

Pročitajte: Saša Joksimović samo za Story otkriva istinu o RAZVODU - Naš život koji je trajao 22 godine OVAKO OKONČATI...

Upravo ova tema bila je podsticaj da zavirimo u dom Nevene i Saše Joksimovića koji je, ipak, nakon svih njihovih nesuglasica kroz koje manje ili više prolaze svi bračni partneri, idealno mesto za razrešenje svih njihovih dilema i pronalaženje rešenja za probleme. 

Instagram

 

 

Kutak u kojem sa svojim sinom Ilijom najviše vremena vole da provode, predivno je i sa puno ljubavi uređen, a vidno je da su komadi nameštaja pažljivo birani i da se na istima nije štedelo.

Instagram

 

 

Udobnost je bila prioritet supružnicima koji su prostranu dnevnu sobu opremili glomaznom garniturom, a tu je i najmodernija tehnika kao i mnoštvo umetnina, figurica i detalja koje prostoru daju posebnu draž.

Pročitajte: Pogled na dvorište i nameštaj slama srce - Pogledajte kako izgleda kuća u Valjevu u kojoj su odrasli Saša i Željko Joksimović (FOTO)

Predivnom ambijentu i pravoj porodičnoj atmosfera najviše zapravo doprinose nasmejani ukućani koji se na kraju svakog napornog dana uz šaljive razgovore najbolje opuštaju.

Instagram

 

 

Poseban odnos svakako imaju tata i sin koji kojem je glumac uzor i najbolji prijatelj, a jedna od glavnih izvora ljubavi i dobrog raspoloženja svih članova jeste preslatki ljubimac koji posebno uživa u naručju tinejdžera Ilije.

Instagram

 

 

Dom Nevene i Saše Joksimovića u koji su se još na početku braka uselili i u koji su oni godinama ulagali pravo je mesto za pronalazak potrebnog mira i uživanje u svim dražima porodičnog života.

Komentari (2)

Loading
Peđa Lu

18:31 03.08.2023

Retko iritantan lik.... Jedan od onih koje nikada nisam sreo uživo a ne volim da ga vidim.... Ni na TV -u....