Celebrity News

Ćerke Sergeja Ćetkovića izrasle su u prave male dame: Mila i Lola u provodu sa majkom, pogledajte fotografiju koja je svima otopila srca

Ćerke Sergeja Ćetkovića su preslatke

Ćerke Sergeja Ćetkovića izrasle su u prave male dame: Mila i Lola u provodu sa majkom, pogledajte fotografiju koja je svima otopila srca

Nebojša Babić

Ćerke Sergeja Ćetkovića ne pojavljuju se često u javnosti.

Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina već godinama primer su skladne i idilične porodice, a iako svoju intimu nastoje da što više sačuvaju od znatiželjne javnosti, svima je dobro poznato da imaju dve preslatke ćerkice.

 

Luka Šarac

 

 

Lola je u njihov dom stigla 2010, a dve godine kasnije pridružila im se i Mila i nije tajna da su ćerke Sergeja Ćetkovića usvojene, a na temu odluke da devojčicama obezbede krov na glavom i roditeljstvu, popularni pevač govorio je u jednoj emisiji.

Pročitajte: Razgovor je tekao ovako... Sergej Ćetković otkrio do detalja kako je rekao ćerkama da su usvojene, krenuće vam suze

- Ljudi se pomalo srame da pričaju o usvajanju, a ne bi trebalo. Šta znači uopšte biti roditelj? To nije samo da si rodio dete, već biti njegova sigurnost, podrška, vodič. Biti neko ko je uvek uz njega. Mi nismo razglabali o tome - da li i kako ćemo usvojiti decu, već smo samo pustili da se to desi - rekao je pevač i dodao:

- Jedno veče smo sedeli u kolima i shvatili da smo predali dokumentaciju za usvajanje, tako je isto bilo i za drugu ćerku. Ako želite da budete roditelji, nemojte da birate sredstva - usvojite decu, učinite ih srećnim, a samim tim i sebe. Bez ikakve primese da činite dobro delo. Ne radi se o tome i ne razmisljaš o tome. Ja uvek kažem mojoj deci - ja sam vas rodio iz srca.

 

 

Ata Images

 

 

Iako im nisu biološka deca, ćerke Sergeja Ćetkovića i Kristine nisu uskraćene ni za šta, roditelji se trude da devojčicama obezbede prelepo detinjstvo, da im sve pruže i izvedu ih na pravi put, a Lola i Mila zahvalne su na bezuslovnoj ljubavi koje vraćaju istom merom, lepim vaspitanjem i uspesima u školi.

Pročitajte: Ćerke Sergeja Ćetkovića na odmoru sa mamom i tatom - One su već velike devojke, pogledajte koliko su porasle (FOTO)

Iako ne voli preterano da ih eksponira medijski te su i fotografije devojčica veoma retke, Sergej ponekad sa pratiocima podeli porodične momente, a kada se desi da one prisustvuju nekom javnom događaju, to je za medije svakako dragoceno i fotoreporteri se utrkuju da zabeleže te trenutke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Jedan od tih bio je i tatin koncert na kojem su društvo pravile lepoj mami Kristini, a svakim pojavljivanjem one nas uvere da su devojčice za primer, ali i da izrastaju u nestvarne lepotice kojima smisla za modu nikako ne manjka.

 

Komentari (0)

Loading