Lifestyle

Uhvatiće vas tuga: Ovo je kuća u Somboru gde je odrastao Nikola Jokić, dovoljno je da vidite ogradu i biće vam jasno kako su živeli (FOTO)

Porodična kuća Nikole Jokića u kojoj je odrastao izgleda ovako

Uhvatiće vas tuga: Ovo je kuća u Somboru gde je odrastao Nikola Jokić, dovoljno je da vidite ogradu i biće vam jasno kako su živeli (FOTO)

Profimedia

Koliko je vezan za članove svoje porodice dovoljno govori činjenica da svaku pauzu od košarkaških obaveza koristi da provede u Somboru, mestu gde je odrastao i gde se nalazi porodična kuća Nikole Jokića u kojoj je po svemu sudeći imao lepo i bezbrižno detinjstvo.

Pročitajte: Kao dvorac - Zavirite u vilu koju je Nikola Jokić sagradio u rodnom Somboru, ovakve stepenice i vrtove ste gledali samo u španskim serijama

Nikola Jokić je najpre živeo na četvrtom spratu jedne zgrade u ovom mestu, a zatim su se roditelji preselili u dvorište sa dve kuće u kojoj i danas žive i za koju košarkaša i njegovu braću Nemanju i Strahinju vežu predivne uspomene.

printscreen nova.rs

 

 

Iako na samo kilometar odatle, proslavljeni košarkaš gradi luksuzno zdanje i to na ogromnoj parceli na kojoj se nalazilo čak pet kuća, dovoljno prostrano za njegovu porodicu, ali i za njegove roditelje, Mikolu i Nataliju, kao i braću Strahinju i Nemanju, porodična kuća Nikole Jokića mesto je koje on nezaobilazi kada je u svom rodnom mestu, a tamo mu se zasigurno bude i najlepše emocije.

Blic TV

 

 

- Uložio je mnogo novca u ovu kuću, kao i u kuću svojih roditelja. Otkupio je njihove stare kuće i zemljište. Vodi računa o članovima porodice dok ima sredstava i mogućnosti, pomaže im mnogo - ispričala je komšinica Jokića u jednoj emisiji i dodala:

Instagram

 

 

- Lepo žive kao porodica, a nekada nisu imali toliko sredstava. Ne govorim to iz ličnog saznanja, ali evidentno je da imaju bolje uslove za život otkad je Nikola uspešan sportista - rekla je pomenuta gospođa i dodala da je Jokić ranije živeo kao i sva druga deca iz škole pa je i to jedan od razloga što pomaže porodici i ostaloj deci.

Komentari (0)

Loading