Kolač Slavice Rokvić od čokolade obožava cela njena porodica: Sprema se brzo i za malo novca, ovo je recept koji će vas oduševiti
Kolač Slavice Rokvić je prste da poližete
Kolač Slavice Rokvić nešto je najukusnije što ćete probati.
Veliku pažnju "instagramera" privlači udovica Marinka Rokvića Slavica Rokvić.
Pročitajte: Testament Marinka Rokvića šokirao porodicu i vanbračnog sina Darija - Za sve ovo je kriva supruga Slavica, evo šta piše u dokumentu
Od smrti supruga, koji je dugo bolovao od neizlečive bolesti, posvetila se plasiranju sadržaja na društvenim mrežama i čini se da je vrlo uspešna u tome.
Svakim danom ima sve više pratilaca, a kulinarski specijaliteti su joj u fokusu.
Slavica voli da sa fanovima podeli i fotografije sinova Nikole i Marka, snaje i unuka, ipak to zauzima znatno manji deo njenog profila.
Pročitajte: Slavica Rokvić se skinula u kupaći - Marinkova udovica pokazala telo u 58. godini, evo zašto je glavna tema ogovaranja (FOTO)
U većoj meri ona deli savete za domaćice, tako je i čokoladni preukusni kolač Slavice Rokvić završio na njenoj stranici sa sve receptom.
Kao uvertiru Marinkova udovica obratila se pratiocima:
- Obožavam jutra koja zamirišu na čokoladu. A po vašem ogromnom interesovanju za recept ČOKOLADNE PITE osećam da i vi obožavate taj isti osećaj.
Pročitajte: Hoćete li je prepoznati? Ovako je Slavica Rokvić izgledala kao devojka, sada je jasno koje je sve OPERACIJE radila (FOTO)
- Neka recept proputuje ovom platformom i obraduje sve ljubitelje čokolade, radosti i ljubavi među ljudima bez obzira na razlike. Radujmo se! - napisala je u vrhu posta Slavica, a zatim u produžetku do detalja objasnila kako je kolač spremala.
Kolač Slavice Rokvić “Čokoladna pita”
Recept:
- Testo: 300 g putera, 400 g brašna, 2 žumanca i 8 kašika vode. Umesimo testo, podelimo ga u dve lopte i stavimo na pola sata u frižider.
- Fil: 10 žumanaca mutimo sa 360 g šećera, dodamo 200 g mlevenih oraha, 6 štangli rastopljene čokolade i sneg od 10 jaja. Sve to sjedinimo varjačom, ne mikserom.
- Razvučemo donju koru, u sredinu stavimo fil, pa gornja kora. Čačkalicom izbockamo gornju koru da ne popuca prilikom pečenja. Prekrijemo folijom i pečemo na temperaturi od 200 stepeni Celzijusovih 45 minuta. Poslednjih deset minuta skinuti foliju sa pite.
Komentari (0)