Celebrity News

Testament Marinka Rokvića šokirao porodicu i vanbračnog sina Darija: Za sve ovo je kriva supruga Slavica, evo šta piše u dokumentu

Testament Marinka Rokvića tema je interesantna svima

Testament Marinka Rokvića šokirao porodicu i vanbračnog sina Darija: Za sve ovo je kriva supruga Slavica, evo šta piše u dokumentu

Instagram

Kada je u novembru 2021. godine izgubio životnu bitku, jedan od naših najvoljenijih pevača iza sebe je ostavio neutešnu suprugu i dvojicu sinova iz braka sa Slavicom, Nikolu i Marka, ali i još jednog naslednika Darija kojeg je dobio u vanbračnoj zajednici, te je mnoge zanimalo kako će glasiti testament Marinka Rokvića, te kako će njegova imovina biti raspodeljena.

Zoran Kuzamnović Munja

 

 

Budući da je do posledenjeg dana on brinuo o svojoj porodici i da je poznat kao veoma posvećen suprug i otac, kada je saznao da je bolest uznapredovala, pevač je pored želje da ih materijalno obezbedi, imao ogromnu želju i da njegova deca žive u miru i slozi, te zapravo testament Marinka Rokvića nije ni napisan.

On je odlučio da imovinu raspodeli na ravne časti sinovima i svojoj dugogodišnjoj životnoj saputnici smatrajući da je to najpravednije.

Pročitajte: Incident na sahrani Marinka Rokvića - OVA poznata pevačica se pojavila iako je bila U RATU sa pevačem! Evo šta je izgovarala naglas (FOTO)

- Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo - ispričala je pevačica bliska sa Rokvićima i dodala:

- Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe.

Instagram

 

 

- On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio - rekao je svojevremeno pomenuti izvor.

Instagram

 

 

Po svemu sudeći testament Marinka Rokvića nije bio neophodan kada je reč o ovoj porodici budući da je pevačeva supruga istog stava. Ona je dosta zaslužna za dobar odnos među braćom, uvek je institirala na njihovom viđanju i bliskosti, a Darija je svaki put po dolasku iz Amerike dočekivala kao svog sina.

Komentari (1)

Loading
Cvecka

10:39 25.08.2023

Za sve je zasluzna samo Marinkova zena jer je to jedna divna osoba. Marinko je bio vrlo proracunat i koristoljubiv i nikada vanbracnog sina ne bi ni pogledao da nije bilo nje!