Lifestyle

Kolač Slavice Rokvić od čokolade obožava cela njena porodica: Sprema se brzo i za malo novca, ovo je recept koji će vas oduševiti

Kolač Slavice Rokvić je prste da poližete

Kolač Slavice Rokvić od čokolade obožava cela njena porodica: Sprema se brzo i za malo novca, ovo je recept koji će vas oduševiti

Kolač Slavice Rokvić nešto je najukusnije što ćete probati.

Veliku pažnju Instagramera privlači udovica Marinka Rokvića, Slavica Rokvić. 

Pročitajte: Testament Marinka Rokvića šokirao porodicu i vanbračnog sina Darija- Za sve ovo je kriva supruga Slavica, evo šta piše u dokumentu

Od smrti supruga, koji je dugo bolovao od neizlečive bolesti, posvetila se plasiranju sadržaja na društvenim mrežama i čini se da je vrlo uspešna u tome.

 

Instagram

 

Svakim danom sve više pratilaca ima, a kulinarski specijaliteti su joj u fokusu.

Slavica voli da sa fanovima podeli i fotografije sinova Nikole i Marka, snaje i unuka , ipak to zauzima znatno manji deo njenog profila.

Pročitajte: Slavica Rokvić se skinula u kupaći - Marinkova udovica pokazala telo u 58. godini, evo zašto je glavna tema ogovaranja (FOTO)

U većoj meri ona deli savete za domaćice, tako je i čokoladni preukusni kolač Slavice Rokvić završio na njenoj stranici sa sve receptom.

 

Instagram

 

Kao uvertiru Marinkova udovica obratila se pratiocima:

- Obožavam jutra koja zamirišu čokoladom. A po vašem ogromnom interesovanju za recept ČOKOLADNE PITE osećam da i vi obožavate taj isti osećaj. 

Pročitajte: Hoćete li je prepoznati? Ovako je Slavica Rokvić izgledala kao devojka, sada je jasno koje je sve OPERACIJE radila (FOTO)

- Neka recept proputuje ovom platformom i obraduje sve ljubitelje čokolade, radosti i ljubavi među ljudima bez obzira na razlike. Radujmo se! - napisala je u vrhu posta Slavica a zatim u produžetku do ettalja objasnila kako je kolač spremala.

 

Instagram

 

Kolač Slavice Rokvić “Čokoladna pita”

Recept:

- Testo: 300 g putera, 400 g brašna, 2 žumanca i 8 kašika vode. Umesimo testo, podelimo u dve lopte i stavimo na pola sata u frizider.

- Fil: 10 žumanaca mutimo sa 360 g šećera, dodamo 200 g mlevenih oraha, 6 štangli rastopljene čokolade i sneg od 10 jaja. Sve to sjedinimo varjačom, ne mikserom.

-Razvučemo donju koru u sredinu, fil, pa gornja kora. Čačkalicom izbockamo gornju koru da ne popuca prilikom pečenja. Prekrijemo folijom i pečemo na temperaturi od 200 stepeni 45 minuta. A poslednjih deset minuta skinuti foliju sa pite. 
 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading