Moda

Nakon priče o razvodu Jana Milić Ilić sa suprugom prvi put u javnosti: Evo zašto su bili meta ogovaranja (FOTO)

Jana Milić Ilić sa suprugom Mišom blista

Nakon priče o razvodu Jana Milić Ilić sa suprugom prvi put u javnosti: Evo zašto su bili meta ogovaranja (FOTO)

Venčanje glumice Anje Mit proteklog vikenda okupilo je brojne javne ličnosti sa domaće scene i svi su se potrudili da izgledaju glamurozno i svetski, a jedna od njih svakako je glumica koja je svoju popularnost osvežila u seriji "Istine i laži" te se svaki njen korak pomno prati. Jana Milić Ilić sa suprugom Mišom pojavila se pod ruku na ovom svečanom događaju, a samo neki od komentara upućenih na račun supružnika bio je da izgledaju srećnije nego ikad.

Pročitajte: Jana Milić Ilić na korak do RAZVODA! Ovo nijedna žena ne bi suprugu oprostila (FOTO)

Ata Images

 
 

Vidno raspoloženi Jana i Miša nisu skidali osmehe sa lica i dok je glumica blistala u crnoj elegantnoj kreaciji koja je istakla njenu vitku figuru, Miša se svojim modnim odabirom savršeno uklopio uz suprugu.

Pročitajte: Nakon priče o razvodu braka Jana Milić Ilić konačno pronašla sreću, ali u TUĐEM zagrljaju (FOTO)

Ata Images

 
 

U skladu sa svojom ličnošću, glumica se odlučila za jednostvnu, ali veoma efektnu crnu haljinu srednje dužine koju je krasio pojas sa decentnom šnalom ističući Janin struk u prvi plan. Nešto dublji dekolte dao je izazovnu notu čitavom stajlingu, a crne salonke i kožna torba u istoj boji zaokružile su čitavu priču. Miša se sa druge strane odlučio za kombinaciju više boja te je uz bele pantalone i klasičnu belu košulju iskombinovao teget sako i kožne braon patike. Detalji koji nisu mogli ostati neprimećeni, a neosporno su stajling podigli na viši nivo jesu braon kaiš, kao i skupoceni sat u istom tonu, a nezaobilazne sunčane naočare dale su poseban šarm Janinom izabraniku.

Pročitajte: Janu Milić Ilić obožavate, a o njenoj rođenoj sestri priča ceo svet (foto)

Ata Images

 

Jana Milić Ilić sa suprugom Miodragom Mišom Ilićem više od decenije je u braku iz kog imaju sina Đorđa, a imajući u vidu da glumica supruga ne pokazuje često i da se čak spekulisalo kako je došlo do bračne krize, ovo pojavljivanje bilo je prava mera da svojom lepom energijom razreše sve dileme.

 

Komentari (0)

Loading