Moda

Čizme Anastasije Ražnatović su sve što vam treba ove jeseni: Moćne i preko kolena, kako biste ih vi ukombinovali? (FOTO)

Čizme Anastasije Ražnatović ukrale su svu pažnju

Čizme Anastasije Ražnatović su sve što vam treba ove jeseni: Moćne i preko kolena, kako biste ih vi ukombinovali? (FOTO)

Premijera filma "Ala je lep ovaj svet" koja se sinoć održala u prestonici okupila je veliki broj javnih ličnosti među kojima i talentovanu pevačicu u sasvim novom i urbanom izdanju. Svečane toalete i odela, kao i interesatne modne kombinacije nisu izostale ni ovoga puta, a najviše pažnje privukla je Cecina naslednica svojom odevnom kombinacijom, dok su čizme Anastasije Ražnatović u najmanju ruku ukrale modni šou.

Popularna Tasa promenom izgleda i imidža poslednjih dana neprestano je tema portala, a za sinoćnu šetnju crvenim tepihom ponela je kožnu kombinaciju od glave do pete.

Pročitajte: Može joj se! Haljina Anastasije Ražnatović sa Šijanove svadbe uznemirila duhove - Pogledajte tek šta nosi na nogama (FOTO)

Boško Karanović

 

Da i te kako prati modne trendove te da se u istim odlično snalazi dokazala je upravo ovim jesenjim outfitom pa je kožne pantalone uklopila uz jaknu istog materijala i crnim topom, a sve to je "razbila" efektnom tirkiznom torbicom i čizmama iznad kolena na visoku potpeticu koje su uvek u trendu.

Pročitajte: Anastasija okrenula novi list, Gudelj u šoku - Ne želim više da budem NEZADOVOLJNA!

Boško Karanović

 

Anastasija se odlučila na drastičnu promenu i kada je frizura u pitanju te je tamne pramenove osvežila svetlijom nijansom i napravila uvek aktuelne lokne.

Pročitajte: GOTOVO JE - Anastasija se oglasila iz Sevilje (FOTO)

Boško Karanović

 

- Osvežila sam se malo, dok traje leto, trebalo bi da traje, uskoro ću se vratiti u svoju boju, uživam u promeni, to traje kratko - rekla je okupljenim novinarima Anastasija koja je mnoge oduševila svojom promenom, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali i svi se slažu da izgleda kao milion dolara.

Komentari (2)

Loading
Lilii

21:13 24.09.2022

Auu pa ovo je uzas. Kakva je bre ovo kombinacijaa 😂