Moda

Ceca i Anastasija zajedno u provodu! Veličanstvenim stajlinzima majka i ćerka OBORILE S NOGU sve prisutne (FOTO)

Ceca i Anastasija Ražnatović zablistale su sinoć u punom sjaju

Ceca i Anastasija zajedno u provodu! Veličanstvenim stajlinzima majka i ćerka OBORILE S NOGU sve prisutne (FOTO)

Ceca i Anastasija Ražnatović svojim prisustvom sinoć uveličale su svadbeno veselje koje je upriličila porodica Šaulić i među mnogobrojnim licima sa domaće javne scene privukle veliku pažnju. Svakim svojim pojavljivanjem i modnim odabirima, folk diva i njena naslednica oduševe čitavu javnost, a tako je bilo i sinoć kada su pod ruku došle na gala slavlje.

Pročitajte: Ceca majku može da časti podmlađivanjem - Pogledajte kako sada izgleda gospođa Mira (FOTO)

Boško Karanović

 

Ceca je zablistala u širokoj satenskoj haljini cvetnog printa preko koje je ponela crni blejzer istog materijala i uz to uklopila crnu torbicu i nikada prevaziđene salonke, dok je diskretnim nakitom savršeno upotpunila stajling. Ravno isfenirana kosa i jarko crveni karmin učinili su da pevačica izgleda savršeno te je pobrala brojne pohvale.

Pročitajte: U korak sa Ražnatovićima - Kako će izgledati Ceca Show i zbog čega će cela Srbija pričati o ovome (foto)

Boško Karanović

 
 

Na visini zadatka, kako smo od nje i navikli, bila je i Anastasija koja se opredelila za svečano sivo odelo. Blago presijavajući materijal dao je notu glamura, dok je sa druge strane istakla i svoju atraktivnost odlukom da ispod sakoa ne obuče baš ništa. Doza provokativnosti u Anastasijinom outfitu sasvim je bila primerena pomenutom događaju, a savršeno je uskladila i frizuru i šminku koju je uklopila uz stajling.

Pročitajte: Čizme Anastasije Ražnatović su sve što vam treba ove jeseni - Moćne i preko kolena, kako biste ih vi ukombinovali? (FOTO)

Boško Karanović

 

Vesele i dobro raspoložene majka i ćerka uživale su uz dobru muziku do kasno u noć, a popularna Tasa latila se i mikrofona te dodatno zagrejala atmosferu.

Najveća balkanska diva sa širokim osmehom uputila je mladncima lepe reči i poželela najlepše želje:

- Želim im sreću, da čuvaju porodicu, da dobiju mnogo dece, sve, sve najlepše. Ne verujem da ću pevati. Ceo Šabanov repertoar mi je omiljen, ne znam osobu koja ne voli njegove pesme. Ja sam veliki veseljak, volim slavlja, mi u toku godine kao porodica ih imamo, volimo da se okupimo i dobro provedemo - rekla je Ceca okupljenim novinarima. 

Komentari (0)

Loading