Moda

Kad ona uđe sve stane: Milica Đurđić, partnerka Ane Brnabić zasenila sve, svi joj gledaju u obuću (FOTO)

Izgled Milice Đurđić naširoko se komentariše

Kad ona uđe sve stane: Milica Đurđić, partnerka Ane Brnabić zasenila sve, svi joj gledaju u obuću (FOTO)

Boško Karanović

“Lepota žene” naziv je konferencije za savremenu ženu koja se danas održava u hotelu “Metropol Palace”. Celodnevni program podeljen je u četiri celine: "Reproduktivno zdravlje", "Snaga žene", "Pobeda žene" i "Gde je granica u estetskoj medicini?", a na na sva ona pitanja koja se tiču savremene žene, eminentni stručnjaci i zanimljivi sagovornici daće odgovore i otvoriti neke nove, važne teme kako bi sve damu motivisali da budu još bolje. Na temu reproduktivnog zdravlja između ostalih govori i partnerka Ane Brnabić koja veliku pažnju privuče svakim svojim pojavljivanjem, te tako pored onoga što ima da kaže uvek u fokusu bude i izgled Milice Đurđić kao i njeni modni odabiri.

I ovog puta je upravo to slučaj, dama za koju se vezuju epiteti lepa, negovana, odmerena i smerna, po ko zna koji put je pokazala je da i te kako ima ukusa i stila, te ne čudi činjenica što je mnogim damama inspiracija u načinu odevanja.

Pročitajte: Partnerka Ane Brnabić voli moćne i uspešne žene! Ovo je dama koja je osvojila srce Milice Đurđić pre veze sa premijerkom (FOTO)

Boško Karanović

 

Nesvakidašnjom toaletom koja predstavlja pravu umetnost, Milica je sve poglede skrenula na sebe. Ona je za ovu priliku odabrala efektan komplet u crnoj boji koji se sastojao iz izuzetno elegantnih pantalona, sakoa neobičnog kroja sa širokim kopčanjem i u modnom svetu neprevaziđenim puf rukavima.

Pročitajte: Brnabićka u crnini, Milica sa crnom beretkom - Premijerka sa partnerkom na sahrani kraljice Elizabete (FOTO)

Boško Karanović

 

Crvene salonke i torba u istoj boji odlično su se uklopile u celu priču, a da se "fashion" izdanje i celokupan izgled Milice Đurđić nazove savršenim, doprinelo je i njeno modno pravilo "manje je više" koje je i ovog puta ispoštovala. Kosu je uredno pokupila, a od nakita je stavila samo crne minđuše i sat. Pored odlično odabranog stajlinga mnogi su se složili da su njena lepota, harizma i dostojanstveno držanje ono što je čini posebnom i što se ne može iskopirati.

Pročitajte: Beli sako koji vizuelno sužava, Darija Kisić pokazuje da je moguće - Da li ste spremni da iskopirate ovaj stajling? (FOTO)

Boško Karanović

 

Konferenciju je inače otvorila Darija Kisić Tepavčević, ministarka za brigu o porodici i demografiju, a prisutna je bila i Nataša Vulin. Dame su uz cenjenu doktorku Milicu sa osmesima ispozirale okupljenim fotoreporterima i za stajlinge takođe prikupile salvu komplimenata.

Komentari (0)

Loading