Celebrity News

Partnerka Ane Brnabić voli moćne i uspešne žene! Ovo je dama koja je osvojila srce Milice Đurđić pre veze sa premijerkom (FOTO)

Partnerka Ane Brnabić izaziva veliku pažnju

Partnerka Ane Brnabić voli moćne i uspešne žene! Ovo je dama koja je osvojila srce Milice Đurđić pre veze sa premijerkom (FOTO)

Srdjan Stevanovic/Getty Images

Partnerka Ane Brnabić, Milica Đurđić ne pojavljuje se preterano u javnosti, a kada to i učini, uglavnom je viđena na koncertima klasične ili džez muzike ili pozorišnim predstavama gde izazove veliku pažnju, pa se o njoj naširoko priča i piše. U žiži interesovanja, najpre se našla kada se saznalo da je u dugogodišnjoj vezi, ni manje ni više, nego sa premijerkom Srbije. Usledili su brojni tekstovi o Miličinom izgledu, njenom modnom stilu, brojne fotografije sa kulturnih događaja koje su zajedno posećivale, od otvaranja Muzeja savremene umetnosti, pa do koncerta Beogradske filharmonije, a tada smo saznali da je, kako su je tabloidi opisali, lepa, uspešna i pametna mlada doktorka.

Pročitajte: Jedina porodična fotografija konačno pred nama - Anu Brnabić grle partnerka Milica i sinčić Igor, ne kriju emocije

Privatna Arhiva

 

Interesantno je da javno dostupnih podataka o Milici Đurđić gotovo i nema, poznato je da je partnerka Ane Brnabić lekarsku karijeru započela  u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu tako što se kao mlada doktorka javila na konkurs, a studije medicine položila je sa svim desetkama, i to u roku. Sa premijerkom Srbije Milica se upoznala pre 12 godina u jednom klubu u centru Beograda. Razmenile su kontakte i počele da se viđaju. Ubrzo su otpočele vezu, a nešto kasnije i zajednički život, a premijerka za svoju izabranicu kaže da joj je najveća podrška u životu.

Pročitajte: Brnabićka u crnini, Milica sa crnom beretkom - Premijerka sa partnerkom na sahrani kraljice Elizabete (FOTO)

Ata Images

 

Milica se 2021. pojavila na naslovnoj strani prestižnog časopisa L’Officiel Arabia kada se i prvi i jedini put oglasila u medijima, a povod je bio nastup Srbije na Svetskoj izložbi EXPO u Dubaiju. Fotografisana je u rekonstruisanoj zgradi Geozavoda noseći brendiranu odeću najpriznatijih srpskih dizajnera, u intervjuu je govorila na koji način promoviše srpsku kulturu i umetnost, a dotakla se i poznatih žena u srpskoj istoriji rekavši ko su joj uzori.

Pročitajte: Hit fotografija! Kad su se tek zaljubile, izgledale su OVAKO - Ana Brnabić otkriva da njena partnerka Milica TO NIKADA NIJE ŽELELA

lofficiel arabia

 

- Mnogo je žena u srpskoj istoriji, ali i našoj sadašnjosti, kojima se divim i koje me inspirišu, posebno kada stvari postanu teške. Jedna od njih je i Ksenija Atanasijević, prva doktorka u Srbiji, filozofkinja i prva profesorka Univerziteta u Beogradu.

- Ali i naša umetnica/slikarka Milena Pavlović Barili. Naša naučnica Gordana Vunjak Novaković, biomedicinska inženjerka, i profesorka na Kolumbija Univerzitetu, dobitnica Evropske nagrade za pronalazače 2021, a takođe i jedna od kreativnih ambasadorki Srbije Biljana Srbljanović, naša međunarodno priznata i nagrađivana dramska književnica.

Pogledajte i kako izgleda majka Ane Brnabić

Komentari (0)

Loading