Celebrity News

Ministarka Darija upoznala sinčića Ane Brnabić: Pogledajte fotke PRESLATKOG Igora i kako je oduševio Kisićku

Sin Ane Brnabić preslatki je mališan

Ministarka Darija upoznala sinčića Ane Brnabić: Pogledajte fotke PRESLATKOG Igora i kako je oduševio Kisićku

Ata Images/Profimedia

Iako nije njeno biološko dete, sin Ane Brnabić kojeg je sa dugogodišnjom partnerkom Milicom Đurđić dobila putem vantelesne oplodnje, u njenom je srcu i duši i centar njenog sveta, te joj, kako je sama rekla, nikakav papir niti zakon nisu potrebni da to i dokažu.

Pročitajte: Prizor iz doma premijerke Brnabić raznežiće i najtvrđa srca - Kako maleni Igor reaguje kad vidi mamu na televiziji (VIDEO)

Damir Dervišagić/Kurir

 

Koliko prisan, pravi porodični i odnos pun ljubavi neguje sa mališanom naša premijerka imali smo prilike da se uverimo pred kraj prošle godine kada je čast da prisustvuje zvaničnom proglašenju nove Vlade Srbije i polaganju zakletve u Narodnoj Skupštini imao upravo preslatki Igor koji je ukrao pažnju svih prisutnih, a posebno ministarke za brigu o porodici i demografiju koja nije mogla ostala imuna na njegovu slatkoću i šarm.

Pročitajte: Porodična fotografija premijerke Brnabić sa zimovanja - Mali Igor je presrećan na skijanju, a tek da vidite Aninu partnerku Milicu

Svi su se raznežili kada je sin Ane Brnabić pohrlio u zagrljaj predsednice Vlade koja u tim trenucima takođe nije odolela da ne pokaže svoju nežniju stranu. Nekoliko trenutaka dečak je čvrsto grlio Anu, a pred prizorom se prosto istopila ministarka Darija Kisić Tepavčević koja nije uspela da suzdrži emocije ni na ovako bitnom državnom skupu.

Pročitajte: Može i u 47. godini, Darija je dokaz! Ministarka Kisić obradovala naciju PRELEPIM VESTIMA! Dečko sija od sreće i ponosa (FOTO)

- To mi je jedan od najlepših trenutaka u 2022. godini i to je moja snaga. Nije znao šta se tačno dešava, on je suviše mali, ali mislim da je razumeo - odgovorila je premijerka u jednom intervjuu za domaće medije na pitanje kako se osećala kada je nakon položene zakletve sinčić dotrčao do nje.

Komentari (0)

Loading