Moda

Trudna Anastasija Ražnatović PROMENILA IMIDŽ: Ovakvu je niste videli, za ovo je stvarno potrebna hrabrost (FOTO)

Trudnički stajling Anastasije Ražnatović oduševio

Trudna Anastasija Ražnatović PROMENILA IMIDŽ: Ovakvu je niste videli, za ovo je stvarno potrebna hrabrost (FOTO)

Kada je moda u pitanju, Cecina naslednica oduvek je važila za jednu od najbolje odevenih mladih dama sa naše javne scene. Ona se trudi da sve modne trendove isprati, pa ne iznenađuje to što je mnogim devojkama postala pravi uzor, a da su joj i u blagoslovenom stanju prioritet trendi krpice, pokazuje najnoviji trudnički stajling Anastasije Ražnatović.

Naime, već duži vremenski period Tasa boravi u Španiji kod svog izabranika Nemanje Gudelja sa kojim čeka prvo dete, a prelepu vest je upravo iz Sevilje i obelodanila i oduševila čitavu javnost. Iako u Srbiju sticajem lepih okolnosti ne dolazi, kako provodi dane u prilici smo da saznamo putem njenih objava na društvenim mrežama, pa se može zaključiti da je veoma aktivna trudnica, a ono što je najprmetnije jeste da naprosto blista.

Pročitajte: Kako je SLATKA TRUDNICA - Anastasija Ražnatović pokazala TRUDNIČKI STOMAK u uskoj haljini, nismo očekivali da ga vidimo tako brzo (FOTO)

Sreću i ozarenost na njenom licu nemoguće je ne primetiti, a ovog puta posebnu pažnju privukao je trudnički stajling Anastasije Ražnatović, veoma udoban i komforan.

Pored toga što iz mode ne izlaze i odlično se uklapaju u mnoge kombinacije, oversized sakoi pravi su izbor za buduće mame kojima je naophodno da se osećaju lagodno i da ih ništa ne steže, a trudnoća je uticala da i Tasa počne da nosi ove savršene komade. Ovog puta njen izbor je pao na jedan u sivoj nijansi na štrafte i mnogi su složni u mišljenju da joj nešto obiljniji stil odlično pristaje.

 

Komentari (0)

Loading