Moda

Nataša Aksentijević u uskom trikou ponosno pokazala kako joj zaista izgleda telo: Ovde nema Fotošopa (FOTO)

Modni izbori Nataše Aksentijević uvek su u skladu sa fizičkom spremom glumice

Nataša Aksentijević u uskom trikou ponosno pokazala kako joj zaista izgleda telo: Ovde nema Fotošopa (FOTO)

Instagram

Nikada do sada modni izbori Nataše Aksentijević nisu izazivali toliku pažnju, kao što je to kostim balerine u kom je komičarka nedavno osvanula na društvenim mrežama. Uprkos višku kilograma sa kojim se dugi niz godina bori, mama dve ćerke, obukla je bele mat hulakopke, triko iste nijanse i od tila satkanu suknjicu, dok je na noge obula originalne baletanke. Cilj je, veruje se, izazivanje pažnje u čemu je, ako se u obzir uzmu naslovi na portalima, ona i uspela.

Pročitajte: OSUŠILA SE! Nataša Aksentijević SMRŠALA 20 kilograma pa se uvukla u triko! Pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

youtube printscreen

 

Modni izbori Nataše Akesntijević usledili su zarad reklamiranja nove predstave "Kako sam se nadala, dobro se nisam udala", a da je dobar potez glumica ovim stajlingom napravila svedoči to što se svi zanimaju za komad i jedva čekaju septembar kada će on premijerno biti izveden pred beogradskom publikom.

Pročitajte: Tužne vesti! Srce nije izdržalo: Hitna pomoć odvezla Natašu Aksentijević sa predstave, pogledajte fotografiju iz bolnice

Petar Đorđević

 

Nije Nataša skandal majstor, niti voli karijeru da gradi kroz tabloide, naprotiv ona svojim postupcima nastoji da utiče na promenu razmišljanja kod ljudi, a one slične sebi koji uživaju u hrani, usmeri ka tome da uprkos trendovima ostanu svoji.

Pročitajte: Tuga u emisiji, voditeljka nije mogla da zadrži suze: Nataša Aksentijević zaplakala čim je izustila jedno VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading