Moda

Kombinezon Dragane Bekvalac idealan je za zrelije žene i maturantkinje, a tek da vidite cipele i torbu: Ovo možete lako iskopirati (FOTO)

Starija sestra Nataše Bekvalac izgleda zanosno

Kombinezon Dragane Bekvalac idealan je za zrelije žene i maturantkinje, a tek da vidite cipele i torbu: Ovo možete lako iskopirati (FOTO)

Nije tajna da porodica Bekvalac obiluje lepim ženama, ipak svi priznaju da se starija sestra Nataše Bekvalac ističe. Dragana poseduje gracioznost, otmenost, damsko držanje, pa i poseban ukus za modu. Vlasnica beauty salona voli da se sređuje, neguje, obožava i šoping, a koliko je uspešna u tome najbolje pokazuju lajkovi na njenim fotografijama na Instagramu.

Pročitajte: Sergej Ćetković poveo ćerke Milu i Lolu na Rozgin koncert, pogledajte koliko su porasle, već su devojke (FOTO)

Instagram

 

Ne dobija na konto izgleda starija sestra Nataše Bekvalac komplimente samo od fanova i pratioca na društvenim mrežama, već i od modnih stručnjaka i dizajnera sa kojima je vremenom postala i bliska prijateljica, te je kao ljubitelja mode oni rado pozivaju na svoje revije.

Pročitajte: Posle dve devojčice, dečak: Nataša Bekvalac podelila prelepe vesti, on joj je vratio veru u ljubav (FOTO)

Boško Karanović

 

Kreator Bata Spasojević sinoć je predstavio novu kolekciju, a među zvanicama našla se naravno i Dragana. Na ovaj poseban događaj ona je došla odevena u crno. Tamne nijanse uvek su sinonim za eleganciju, što je upravo Dragani bio cilj.

Pročitajte: Katja Lazukić se šepuri na plaži u Dubaiju u preslatkom kupaćem: Fotografije sa luksuznog odmora Nataše Bekvalac će vas nasmejati do suza

Instagram

 

Starija sestra Nataše Bekvalac se verovatno nije nadala da će njena odevna kombinacija privući toliko pažnje, ali to se ipak dogodilo. Kombinezon predivnog kroja komad je koji može stajati svim damama, mogu ga poneti i one nešto malo zrelije, ali i one mlađe, recimo maturantkinje.

Pročitajte: Katja Lazukić oduševila pravom kombinacijom za proleće: Ovako ćete želeti da obučete i sebe i svoje ćerke FOTO

Boško Karanović

 

 

Eleganciju je upotpunila srebrnim potpeticama i tašnicom od istog materijala. Sve se lepo uklopilo uz njenu kratku frizuru i nude make up, što još jednom potvrđuje da su Draganina gracioznost i stil bez premca.

Komentari (0)

Loading